Restoran NOOT

Pärnu, Pärnumaa

score

3.5

Latest review:

"Meeldis Restoranide nädala menüü, käisime lõunasöögil. Noormees, kes teenindas, oli ka väga tore. Lähme jälle, kui Pärnusse satume. (5.0)" Write a review

Pärnu, Pärnumaa

Pärnu, Pärnumaa

Sūtīt e-pastu

Restoran NOOT / Apraksts

ESTONIA Resort Hotel & Spa a´la carte restaurant NOOT is open every day at 12 – 23.

The new Resort Hotel à la carte restaurant NOOT serves a contemporary Estonian cuisine.
Chef de cuisine Rudolf Visnapuu is a proud owner of the Cordon Bleu culinary award.
The menu includes fresh local seasonal products and seafood.
Workdays from 12:00 pm to 5:00 pm salad bar, soup and cake of the day at NOOT´s cafe
In summer the outside terrace is opened.

Sūtīt e-pastu

Write a review

Reviews

Miina
Rating: 5.0

Meeldis Restoranide nädala menüü, käisime lõunasöögil. Noormees, kes teenindas, oli ka väga tore. Lähme jälle, kui Pärnusse satume. (18.04.2018)

Nana
Rating: 2.0

Külastasime restorani Pärnus toimuva restoranide nädala raames. Kolmekäiguline õhtusöök. Saime suure pettumuse. Kui meid oldi lauda juhatatud siis meid lihtsalt unustati sinna, sõna otseses mõttes. Kui olime 30 min oodanud siis läksime ja andsime ise endast märku. Saadeti siis meie lauda ähmis ettekandja kelle esimene lause oli " vabandust, te jäite meil kahesilma vahele." No see lause nüüd küll tuju paremaks ei teinud. Selle ootamisaja jooksul teenindati korduvalt meie kõrval laudu, lauast mööda käis mitu inimest, isegi vahetusevanema moodi proua aga keegi ei pannud meid tähele. Lauad ise oli ka poolikult kaetud, ju käis päeva jooksul liiga palju rahvast, et ei jõutud uuesti korralikku katet lauale panna:) Meil oli neljale kate laual tehtud, meid oli kolm, viisakas on restoranis kui kliendid on lauas kohad sisse võtnud siis tühja koha kate korjatakse kokku, mida seal ei tehtud. Ok. Söök oli väga ilusasti serveeritud kuid maitselt ei mingit waud, tavaline. Ootasime ikka paremat. Kahju, meie ikka pettusime väga restoranis. Ja kui kõrval lauda toodi pärast tagasiside leht täita siis meil seda seal ei palutud teha. Eks nad ise said ka aru, et midagi ikka läks meie lauaga väga nihu. (09.04.2017)

Firma ir saistīta ar sekojošām kategorijām