Pub Black Rose

Viimsi, Harjumaa

счет

2.4

Latest review:

"Väga halb söök oli, halvemat sööki pole eales saanud. (1.0)" Дать оценку

Viimsi, Harjumaa

Отправить e-mail

Отправить e-mail

Дать оценку

Reviews

Oценка: 1.0

Väga halb söök oli, halvemat sööki pole eales saanud. (18.10.2014)

Oценка: 5.0

Очень интерсный, стильный и вкусный паб ) (10.07.2014)

Oценка: 4.0

Tundub, et asi liigub aina paremuse poole. Loomulikult oli mais pubi alles värske, inimesed jooksid pea laiali otsas ringi ning mõned kliendid ei jäänud rahule. Loogiline, arvestades, et pubi oli alles avatud. Nüüd on vist juba elatud sisse, teenindus igati mõnus. Väga kenad neiud on muide ;) Noormeeste teenindust veel saanud pole. Veini valavad nad eriti hästi. Mina jäin igal juhul rahule, külastan kindlasti veelkord. Üks vanemat sorti naisterahvas teenindaja on tõesti pidevalt pahur, olen ühe korra tema teenindust saanud, kuid teised korrad olen eemale hoidnud. Söögid on 5+, joogid ka :) (08.07.2014)

Oценка: 1.0

Koht ilus ja hubane.Salat mille valisime oli elu hullem.Serveering väikesel puidust alusel ei sobinud kohe üldse.Kelner oli viisakas ja vabandas et on esimest päeva tööl. (06.06.2014)

Oценка: 4.0

Heh. See on pubi mitte restoran, ei maksa liialt viriseda! Mulle väga meeldis. Käisime sõpradega 31.05 õhtupoolikul einetamas ja õllet joomas. Teenindaja oli hea huumoriga, viskas nalja, vabandas kui vaja ning tundis pidevalt muret, et kõik oleks hästi. Pisut läks aega toitude ootamisega, aga näha oli, et oli kiire, kuna maja oli rahvast täis. Lisaks meid ka hoiatati ooteaegade suhtes! Igati timm place. (02.06.2014)

Oценка: 1.0

teenindus õudne! oli kena õhtune päev ja tähistasime perega midagi suurt. suundusime black rose-i kuna asub mAja läheduses. esiteks ütles teenindaja kohe, et vene keelt ta ei räägi ja ei suvatsegi proovida kuigi sellel ei olnudki vajadust kunA kõik rääkisid ka eesti keelt. mingi diskrenimeerimine igal juhul seal toimis. tundus ka, et selle neiul olid päevad kuna nägi ta välja päris õudsalt ja tellimuse kirjutades köhis korra, mis mulle tundus täiesti ebaeetiline. see ju tundus olevat mitte mingi putkA. susserdas kogu aeg ja unustas, mis kes tellis ja segades meie jutu koguaeg küsis üle, et mis oli minul tellitud, kuigi oli tellimuse kirjutades ka veel kord kõik küsinud. vist ei piisabud 100x korrast , mis oli öeldud. toit oli hea ( kuid imelik ja vastik oli ainult see, et seAliha Anti koos kiluga, mis oli kastme sees liha peal- jube) . aga see ei ole veel kõik. istusin sellises kohas kus oli ka väike teenindaja nurk kus oli arvuti j teeninduseks vajalikud atribuudid. kuna rahvast oli küllal panin ma tähele järgmist asja. see sama teenindaja pani oma näpud sisse kellegi kliendi toidu sisse. pa pidin sel hetkel oksendama. viskas midagi sealt välja j viis siis need toidud juba lauda. lõpuks aga olime juba minemas ja soovisime arvet, mida me ootasim 30 min. see teenendaja ei teinud meist väljagi isegi lähes, et oleme kõik minemas. isegi teine teenindaja, käis arvet küsimas, kuna meil oli juba kiire, ei teinud väljagi. lõpuks tõi arve kui oli ainult mina ja abikaasa jäänud. küsimusele , et me ootasime siin 30min. oli vait ja ei suvatsenud isegi vabandust öelda. jutt siis selline kui seda teenindajat näen siis palun kohe teist teenedajat. aga tegelikult ei tea kas sinn lähiajal lähen ja ei soovita teisel ka kuigi teised noored ilusad ja hooldatud teenindajad olid kena. õudus. (01.06.2014)

Oценка: 1.0

Teenindus kehva, interjöör hea ja mugav. (12.05.2014)

Oценка: 1.0

Tellisin joogid. Joogid 15 min. Tellisin toidu. Toidud toodi tunni pärast. Toidud külmad. Soovisin uuesti jooke tellida teenindajad ei tee välja. Mingu keeraku persse see pubi endale (09.05.2014)

Oценка: 1.0

Never ever!!! Teenindus olematu, teenindajad ebaprofessionaalsed. (09.05.2014)

Oценка: 5.0

Väga meeldiva teenindusega hubane pubi. (04.05.2014)

Фирма занимается следующими видами деятельности