Restoran NOOT

Pärnu, Pärnumaa

счет

3.5

Latest review:

"Meeldis Restoranide nädala menüü, käisime lõunasöögil. Noormees, kes teenindas, oli ka väga tore. Lähme jälle, kui Pärnusse satume. (5.0)" Дать оценку

Pärnu, Pärnumaa

Отправить e-mail

Restoran NOOT / Описание

STONIA Resort Hotel & Spa pесторан HOOT открыт каждый день 12:00 — 23:00.

Меню ресторана à la carte нового курортного отеля инспирирован в стиле модной Эстонской кухни.
В состав меню нашего шеф-повара Рудольфа Виснапуу – награждённого высочайшей наградой поваров Cordon Bleu , входят местные сырьё и сезонные морепродукты.
В кафе ресторана NOOT по будням с 12 до 17 часов предлагается салатный буфет, суп и пирожное дня.
Во время летнего сезона будет открыта уютная открытая терраса.

Отправить e-mail

Дать оценку

Reviews

Miina
Oценка: 5.0

Meeldis Restoranide nädala menüü, käisime lõunasöögil. Noormees, kes teenindas, oli ka väga tore. Lähme jälle, kui Pärnusse satume. (18.04.2018)

Nana
Oценка: 2.0

Külastasime restorani Pärnus toimuva restoranide nädala raames. Kolmekäiguline õhtusöök. Saime suure pettumuse. Kui meid oldi lauda juhatatud siis meid lihtsalt unustati sinna, sõna otseses mõttes. Kui olime 30 min oodanud siis läksime ja andsime ise endast märku. Saadeti siis meie lauda ähmis ettekandja kelle esimene lause oli " vabandust, te jäite meil kahesilma vahele." No see lause nüüd küll tuju paremaks ei teinud. Selle ootamisaja jooksul teenindati korduvalt meie kõrval laudu, lauast mööda käis mitu inimest, isegi vahetusevanema moodi proua aga keegi ei pannud meid tähele. Lauad ise oli ka poolikult kaetud, ju käis päeva jooksul liiga palju rahvast, et ei jõutud uuesti korralikku katet lauale panna:) Meil oli neljale kate laual tehtud, meid oli kolm, viisakas on restoranis kui kliendid on lauas kohad sisse võtnud siis tühja koha kate korjatakse kokku, mida seal ei tehtud. Ok. Söök oli väga ilusasti serveeritud kuid maitselt ei mingit waud, tavaline. Ootasime ikka paremat. Kahju, meie ikka pettusime väga restoranis. Ja kui kõrval lauda toodi pärast tagasiside leht täita siis meil seda seal ei palutud teha. Eks nad ise said ka aru, et midagi ikka läks meie lauaga väga nihu. (09.04.2017)

Фирма занимается следующими видами деятельности

Фирма связана со следующими предприятиями