Baar bistroo Kukeke

Tallinn, Harjumaa

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Baar bistroo Kukeke / Tutvustus

Baar bistroo Kukeke asub Telliskivi tänaval, Pelgulinna ja Kalamaja piiril asuvas vanas tsaariaegses raudteedepoo hoones. Remonti sai päris kõvasti tehtud, kuid üldiselt säilitasime ruumidele omapärase rustikaalsuse ja lihtsuse. Nii sai ka menüü inspiratsiooni just oma keskonnast – lihtne, pretensioonitu ja mitte mingil juhul peenutsev.

Sööki valmistame värskest, hooajalisest ja võimalikult kodumaisest toorainest. Lähedal on Baltijaama turg, nii et kevadel ikka karulauku ja redist, suvel härjasüdame tomateid ja basiilikut, sügisel puravikke ning talvel kõrvitsaid. Meil on küll igapäevaselt kindel menüü, aga meile meeldib toiduainetega eksperimenteerida, seega tihti pakume menüüväliselt toite, mis on spontaanselt alguse saanud turul või maal käigust.

Söömise üks lahutamatu osa on loomulikult ka joomine. Meil on tore mittealkohoolsete kokteilide kaart. Kangema kraami austajatele pakume klassikalisi segusid-mojito, dry martini, tom collins- ning Kukekesele omaseid kokteile. Proovige meie Kuke Koksi! Ühesõnaga – meile meeldib süüa ja juua, head muusikat kuulata, hea tujuga ehk kaasagi laulda, paar kokteili teha ning toredat ja kirevat keskkonda nautida!

Baar bistroo Kukeke / Galerii

Saada e-mail

Anna hinnang

Kommentaarid

Ole esimene, kes lisab kommentaari

Firma on seotud järgmiste tegevusaladega