Clayhills Gastropub

Tallinn, Harjumaa

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Clayhills Gastropub / Tutvustus

Clayhills on sõbralik kohalik gastropubi Tallinna vanalinna südames, kus valitseb hubane ja kodune atmosfäär ja kust võib leida peale laia õlle- ja veinivaliku ka inspireeriva söögimenüü, imelise fotokollektsiooni ja baarileti ees sõbralikke juttuajavaid külalisi.

Clayhills Gastropubi asub ajaloolises keskaegses majas Pikal tänaval, mille omanikud olid Clayhills’i perekond, kes pärines Šotimaalt ning kellele kuulus ka arvatavasti vanim kaubandusettevõte Eestis „Thomas Clayhills & Son“.

Gastropubi on kahe sõna kombinatsioon – gastronoomia ja pubi. Tegu on kohaga, mis on lisaks pubile ka hea restoran. Head õlut ja veini serveeritakse suurepäraste kuid lihtsate roogadega.

Meie toit on inspireeritud nii Briti kui ka kohalikest traditsioonidest ja valmistatud kohalikust toorainest, võttes arvesse käesolevat aastaaega.

Menüü, gastropubi traditsiooni jälgides, on kirjas suurel tahvlil ning road vahetuvad tihti. Kuid mõned rahvalemmikud, nagu käsitsi tehtud sea-õuna vorstid ja meie tuntud gurmeeburger on alati moes ja saadaval. Värske köögivilja- ja puuvilja hooajaga on käsikäes ka meie suvemüü – kergetele salatitele järgnevad pannil praetud beebiforell orgaanilise õunasiidri kastmega ning hõrk pardirinnafilee paksoi, vanilje-laimi kartulipüree ja soja-laimi dressinguga. Seda kõike on mõnus lõpetada Guinessi-šokolaadi koogiga!

Suvehooajal on pubi ees Pikal tänaval avatud ilus ja hubane terrass ning nädalavahetusel on meil elava muusika kontserdid.
Ootame teid külla!


Elav muusika iga Reede ja Laupäev alates kella 22:00, Tasuta Sissepääs

Clayhills Gastropub / Galerii

Saada e-mail

Anna hinnang

Kommentaarid

Ole esimene, kes lisab kommentaari

Firma on seotud järgmiste tegevusaladega

Kõik, kes vaatasid "Clayhills Gastropub", vaatasid ka