Laitse Lossi Pubi

Harjumaa

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Harjumaa

Saada e-mail

Laitse Lossi Pubi / Tutvustus

Pubis on täisvalik alkoholi, istekohti on 24. Laks viina ja heeringas, mis on menüüs pubi avapäevast, tekitab mõnusa ahhaa-elamuse. Tuntust on pubile toonud ka lambashašlõkk ning kreemine kukeseenesupp. Tihtipeale on menüüs ka ulukipraed. Suvel saab ise lossipargis pikniku korraldamiseks pleede laenutada või väljas ise liha grillida, talvel saab vahest lossitiigil uisutadagi.

Pubi nimetus on küll selles mõttes eksitav, et tegelikult on tegemist Eesti oludes harvaesineva väljasõidurestoraniga selle sõna kõige otsesemas mõttes. Paariks tunniks linnast välja sõita koos oma kallimaga, nautida õiget, ausat wana aja toitu. Ühest vähestest on Laitse Lossi Pubis müügil eht inglise siider, samuti valik prantsuse naturaalseid siidreid. Tõenäoliselt on ka portveini, sherry ja madeira valik tavapärasest laiem. Enamik sigarivalikust tuleb Kuubast.

Pubiruumidesse mahub istuma 24 külalist, suveperioodil avatud rõdule 21, salongiruumidesse 24, kaminasaali 12 külalist. Koerad tohivad olla koos peremehega, kuid nad ei tohi häirida teisi külalisi.

Pubi muusikavalikuks on wana aja jazz ja estraadimuusika selle kuldaegadest. Erinevate maade romantilised lood, omanike poolt mitme aasta vältel kogutud.

Puuetega inimesed on teretulnud ja pererahvas teeb oma parima, et nad tunneksid end kuningatena, kuid kahjuks jah, selle 19. sajandi lossi ehitamisel pole arvestatud puuetega inimeste vajadustega. Siiski, restoran, pubi, tantsupõrand, garderoob ja tualetid on kõik esimesel korrusel. Saunakompleksi saab aga siseneda lõunapoolsest küljest, eraldi uksest.

Laitse Lossi Pubi / Galerii

Saada e-mail

Anna hinnang

Kommentaarid

Ole esimene, kes lisab kommentaari

Kõik, kes vaatasid "Laitse Lossi Pubi", vaatasid ka