Olive Spa

Tallinn, Harjumaa

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Olive Spa / Tutvustus

Olive Spa ilu- ja lõõgastuskeskuse pärit on terve korrus. Parkida saab mugavalt maja ees ja on meie klientidele täiesti tasuta. Samas majas asub ka Cafe Amalia ja VIP hambakliinik CityMed.

Erilist tähelepanu pälvivad meie spa siseplaneering ja interjöör. Astudes meie keskuse uksest sisse satute külalislahkesse ja luksulikku atmosfääri. Purskkaevu läbipaistvad joad, omapäraste viimistlusmaterjalide kasutamine, rahuliku muusika helid, küünlavalgus, valgusteraapia ja eksootiliste eeterlike õlide aroomide hõljumine annavad meie spale erilise stiili ja individuaalsuse.

Salong on varustatud kaasaegse tehnikaga. Spas on konditsioneer, reguleeritav valgussüsteem ja tipptasemel muusikasüsteem. Mahukate kappidega riietusruumis saab riietuda ümber pehmesse hommikumantlisse ja panna jalga sussid. Peale mõnusate spa protseduure pakume lõõgastumisvõimalust meie kaunis puhkealas. Mugavates tugitoolides saab nautida mahedat muusikat ja valgusteraapiat. Täieliku heaolu saavutamiseks serveeritakse taimeteed, kuivatatud puuvilju ja maiustusi…

Kõik on tehtud mõeldes kliendi heaolule, et oleks soov ikka ja jälle tagasi tulla…

Saada e-mail

Anna hinnang

Kommentaarid

Ole esimene, kes lisab kommentaari

Firma on seotud järgmiste tegevusaladega

Kõik, kes vaatasid "Olive Spa", vaatasid ka