Reiki Kliinik

Tallinn, Harjumaa

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Reiki Kliinik / Tutvustus

Reiki Kliinik – tervenemine, sisemaailma avardumine, enese- ja tasakaalu leidmine. Need on vaid mõned märksõnad, mida oma tegevusega oleme klientides esile kutsunud. Meie töötajate teadmiste, kogemuste, hea tunnetuse ja pideva enesetäiendamise tõttu on Reiki Kliinikust saanud ainulaadne, vaimset kasvu arendav ja inimeste tervendamisega tegelev organisatsioon.

Reiki taasavastaja dr. Mikao Usui pidas kõige olulisemaks energiate tasakaalustamist, mille tulemusel inimese organismis tõuseb immuunsus. Teiseks oluliseks faktoriks on inimese keha puhastumine toksiinidest. Usui Reiki õpetus põhinebki organismi loomuliku tegevuse taastamises ja korrastamises.

Tervenemise mõiste tähendabki närvisüsteemi pingetest vabanemist, mille tagajärjel lihaskond lõdvestub ja taastub loomulik energia liikumine kehas. Lõdvestumine aitab kehavedelike vaba liikumisega hakata väljutama jääkaineid. Toksiinidest puhastumisega aktiveerub ainevahetus ning heaolutunne annab märku tervenemise või muutumise toimumisest. Energiate taaskäivitamine kõigi Reiki Kliinikus esindatud tegevustega tekitab positiivsed muutused inimese energiaväljas ja füüsilises kehas. Inimese tervis sõltub niisiis õigest toitumisest, õigest mõtlemisest, pingevabast olekust ja toksiinide madalast tasemest füüsilises kehas.

Reiki Kliinikust on kasvanud mõne aastaga välja tunnustatud Reiki kursuste korraldaja, kus põhiliseks on just praktiline väljaõpe Reiki Meistrite poolt. Ravimassaažid puhastavad keha toksiinidest ja panevad liikuma energiad. Maatriks Transformatsiooni abil tervendatakse keha läbi teadvuse. Uskumusi muudetakse psühholoogiliste blokeeringute eemaldamiseks. Vabastav hingamine ja jooga on sisemise heaolu seisundi saavutamiseks. Vabastav venitus on paaristeraapia – sümbioos massaažist, Shindost ja joogast.

Inimene on keeruline süsteem, mis on lõpmatus muutumises ja mille eduka toimimise eest vastutab igaüks ise.

Reiki Kliinik / Galerii

Saada e-mail

Anna hinnang

Kommentaarid

Ole esimene, kes lisab kommentaari