Vinni Spordikeskus

Lääne-Virumaa

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Lääne-Virumaa

Saada e-mail

Vinni Spordikeskus / Tutvustus

Sportimiseks ja vaba aja sisukaks veetmiseks kõik olemas:

ujula, saal, staadion, kohvik, saun ja hostel

Vinni Spordikompleks on mugav koht sportimiseks, sest kõik vajalik on olemas 50 m raadiuses. Kui kavas pole treeninguid staadionil, siis ei pea halva ilma korral isegi majast lahkuma - ujula, spordisaal, kohvik, seninariruum, hostel, saunad, solaarium ja jõusaal asuvad kõik sama katuse all.


Külastajate kasutada on kaasaegne nelja rajaline täismõõtmetes bassein mis sobib nii tervise- kui ka profisportlasele. Sügavus basseini madalamas osas 1,2 m ja sügavamas 1,7m. Ujulas toimuvad regulaarselt laste ujumistreeningud nii algajatele kui edasijõudnutele. Erinevad treeningud ( vesiaeroobika, vesivõimlemine ja süvaveeaeroobika ) muudavad basseinis viibimise huvitavamaks. Lastebassein võimaldab veemõnusid nautida ka päris väikestel beebidel. Kaks korda nädalas toimub beebide ujutamine instruktori juhendamisel. Lastebassein on varustatud mitmete veeatraktsioonidega nautimaks vee ja massaazi protseduure. Basseinides on võimalik instruktori kaasabil läbi viia lastesünnipäevasid ja firmaüritusi

Maakonna ühes suuremas ja parima sisustusega jõusaalis on mitmekülgsed treenimisvõimalused. Võimalik on tellida endale personaaltreeneri teenust, kes vajadusel koostab just Teile sobiva treeningkava, milles on arvestatud Teie eesmärke ja soove, et tulemused oleksid parimad. Võimalik on osa võtta rühmatreeningutest jõusaalis.

Judosaal on varustatud datami mattidega, mis võimaldab läbi viia judo, sumo ja idamaiste võitluskunstide treeninguid ning võistlusi. Siit on alustanud oma profisportlase teed maailma kuulus sumomaadleja Baruto.

Pakume erinevaid kultuurisündmusi, sportimis ja vabaaja veetmise võimalusi nii suurtele kui ka väikestele.

Vinni Spordikeskus / Galerii

Saada e-mail

Uudised

Anna hinnang

Kommentaarid

Ole esimene, kes lisab kommentaari

Kõik, kes vaatasid "Vinni Spordikeskus", vaatasid ka