Uuenenud Paide restoran avab uksed oktoobris

14.09.2005
Järva tarbijate ühistu juhatuse esimees Tõnu Uibopuu ütles, et ehitaja pidi töö lõpetama kuu lõpuks, kuid arvatavasti lükkub restorani avamispidu paar nädalat edasi. «Oktoobris peaksime uksed uuesti lahti tegema ja siis saab restorani juba ka sõita liftiga, mis peaks liikuma hakkama juba järgmisel või ülejärgmisel nädalal,» lausus ta.

Uibopuu ütlust mööda muutub restoran tundmatuseni. «Ega seal midagi muud vanast järele jäägi kui seinad, isegi vana musta värvi lagi on kadunud,» täpsustas ta.

Uibopuu uskus, et kui oktoobris keegi restorani uksest sisse astub, siis ei tunne ta kohta äragi. «Kõik on hele ja rõõmus, isegi baariletti ei leia enam vanast kohast,» lausus ta. «Neid muutusi ongi raske selgitada, eks inimesed pea ikka ise vaatama tulema.»

Järva tarbijate ühistu paigutas restorani uuendusse kaks ja pool miljonit krooni, mida Uibopuu kiiresti tagasi teenida ei looda.

Uibopuu ütlust mööda hakkavad nädalavahetuseti restoranis olema ka peod, mis on mõeldud soliidsele seltskonnale. «Ega me hindu väga alla lase, et siia kõiki kohale meelitada, vaid hoiame lati kõrgel,» märkis ta.

Uibopuu polnud rahul, et lõunaajal oli varem restoranis järjekord pikk, mistõttu on tähtis ka teenindust parandada. «Mida me selleks muudame, täpselt veel öelda ei oska, töötame alles selle kallal,» ütles ta. (JT)

Uudiste arhiiv