Grand Hoteli restoran pakub itaalia toite

04.03.2006
Järgmise nädala tööpäevadel pakub Grand Hotel Viljandi restoran lõuna ajal itaalia rahvustoite.


Restorani juht Allar Teppart ütles, et itaalia köögi nädalal saab proovida roogasid, mille valmistamiseks vajalikke toiduaineid on õnnestunud leida kohapealt.

«Kevadel inimesed väsivad, seetõttu soovime oma restorani tuua uusi mõtteid ja tuuli,» rääkis Teppart. «Itaalia kööki kuuluvad eelkõige pastaroad, sest itaallased pole suured kartuli- või riisisööjad.»

Toidud on tema sõnul lisaks tavapärasele soolale ja piprale maitsestatud paljude ürtidega.

«Valmistame ka erilisi roogasid, mida tasub kindlasti proovida, kuid mis ehk ei pruugi kõigile eestlastele suupärased olla.»

Restoran pakub itaalia buffee’s kuni kolme praadi ning ühte suppi ja magustoitu.

Järgmistel nädalatel pakub Grand Hotel Viljandi restoran vene ja aasia roogi ning klientidelt oodatakse soovitusi teistegi rahvustoitude valmistamiseks.

http://www.sakala.ajaleht.ee/040306/esileht/uudised/5020054.php

Uudiste arhiiv