Nädalavahetusel veavad jaanipäevalisi saartele lisalaevad

21.06.2006
Saaremaa Laevakompanii teatel teenindavad eeloleval nädalavahetusel reisijaid Kuivastu-Virtsu liinil neli parvlaeva, Hiiumaale sõidab samuti lisalaev ning rakendub tihendatud sõidugraafik.

Saaremaa Laevakompanii paneb Saaremaa ja mandri vahelisele liinile reisijaid teenindama kokku neli parvlaeva, parvlaevadele Viire ja Regula lisanduvad ka Koguva ja Harilaid, teatas ettevõte.

Hiiumaa ja mandri vahelisel liinil sõidab pühade ajal tavapärase kahe laeva asemel kokku kolm, parvlaevadele Ofelia ja St. Ola lisandub ka Hiiumaa.

Laevakompanii ja sadamate haldaja Saarte Liinid palkavad tänavu ka turvameeskonna, et vältida sadamates trügimist ja probleeme ning kiirendada laevade laadimist.

Kuivastu-Virtsu liinil väljuvad reisid suvise sõidugraafiku alusel praktiliselt iga tunni järel, kahe laeva lisandudes täieneb sõiduplaan veelgi. Alates 16. juunist toimuvad Kuivastu-Virtsu laevaliinil nädalavahetustel ka kuus öist reisi nädalas ning vajadusel on Saaremaa Laevakompanii valmis tegema täiendavaid reise.

Rohuküla-Heltermaa liinil sõidavad laevad vastavalt jaanipäeva erigraafikule. 22. juunil tehakse 18, 23. juunil ja 25. juunil 16 ning 24. juunil 12 reisi. Vajadusel lisatakse graafikusse täiendavaid väljumisi.

http://www.etv24.ee/index.php?0561588

Uudiste arhiiv