Prantsuse ajakirjanikud avastavad Saaremaad

27.06.2006
Täna ja homme väisavad Saaremaad ja Kuressaaret Prantsuse erinevate ajakirjandus väljaannete esindajad, ajakirjanikud.

Monika Sooneste Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse turismiarendus- keskusest ütles raadio Kadile, et Prantsuse ajakirjanikud toodi Saaremaale koostöös Estonian Air' iga. Aasta alguses küsitletud Prantsuse reisikorraldajad avaldasid soovi külastada ebatraditsionaalseid turismiobjekte erinevates maades ning erilist huvi tunti just SPA' de vastu.

Olulist osa prantslaste tulekul etendas Kuressaare Sanatoorium AS oma SPA Hotellidega, mida eelneval presentatsioonil ka edukalt esitleti. Prantsuse veebiajakirja Seniorplanet ajakirjanik Elisabeth Schneiter ütles raadio Kadile, et esmamuljed Saaremaast on vaimustavad. Ülivõrdes rääkis ta nii saare loodusest kui kirikutest. Austerlanna Tinka Kemptner, kes elab ja töötab Pariisis üle 200 000 tiraažiga naisteajakirja juures, oli samuti võlutud siinsest kaunist loodusest, rahust ja SPA' de heast tasemest.

Kuressaare Sanatoorium AS tegevjuhi Toivo Asti sõnul külastavad tuleva nädala keskel SPA' sid juba ka Prantsuse reisikorraldajad, kellest sõltub samuti suuresti tulevaste klientide Saaremaale toomine.


http://www.saarlane.ee/uudised/uudis.asp?newsid=26325&kat=1

Uudiste arhiiv