Michelinilt ilmus Poola reisijuht

13.07.2006
Michelin on laiendanud oma rahvusvaheliste reisiraamatute ridasid. Sel suvel esitles Michelin Poola reisijuhti, mille avaldamine on seotud Ida-Euroopa järjest kasvava populaarsusega turistide seas.

Poola reisijuht on jagatud kolme erinevate värvidega märgistatud ossa. Esimene neist annab turistile kasulikku informatsiooni Poola reisimise kohta. Teine osa tutvustab Poola elu, religiooni, ajalugu, inimesi, kunsti, arhitektuuri, kultuuri, traditsioone ja toitu. Kolmas osa viib lugeja Poola ringreisile, andes ülevaate Poola suurimatest linnadest ja vaatamisväärsustest. Poola reisijuht on saadaval prantsuse-, inglise-, poola-, ja saksa keeles. Tulevikus on Michelinil plaanis avaldada reisijuht ka Baltikumi kohta.

Michelini reisijuhid on kaasaegsed, praktilised ja põhjalikud, pakkudes reisijatele terviklikku informatsiooni, mida nad vajavad oma sihtkoha tundmaõppimiseks, andes samas nõu kuhu antud riiki reisides minna ja mida kohapeal huvitavat teha leidub. Ka on reisijuhid varustatud täpsete ja detailsete kaartidega, mis teevad reisijatel erinevate paikade leidmise väga lihtsaks.


Michelini reisijuhid on müügil suuremates turismikeskustes. Michelini reisijuhte müüakse terves maailmas igal aastal umbes 20 miljonit. Esimene reisijuht avaldati aastal 1900 ning praeguseks on ilmunud umbes 400 erinevat kaarti ja reisijuhti. Prantsusmaal omavad Michelini kaardid 75% kaartide turuosast.


http://uudisvoog.postimees.ee/?DATE=20060713&ID=130507

Uudiste arhiiv