SLK täiendas Hiiumaa ja Saaremaa laevaliinide suviseid sõidugraafikuid

18.07.2006
Saaremaa Laevakompanii teatel lisas ettevõte seoses suureneva nõudlusega Kuivastu-Virtsu ja Rohuküla-Heltermaa liinide nädalavahetuse sõidugraafikutesse veel täiendavaid reise, millele on võimalik teha ka broneeringuid.

Saaremaa Laevakompanii infojuhi Anne Saare sõnul lisanduvad reisid regulaarväljumistena ning neile saab teha ka broneeringuid tavapäraste limiitide ulatuses. „Kindlasti jätkame ka lisareiside tegemisega kui selleks vajadus tõuseb. Hetkel graafikutesse lisatud reisid on Kuivastu-Virtsu liinil planeeritud esialgu ajavahemikuks 14. juuli kuni 14. august ja Rohuküla-Heltermaa liinil kuni 20.augustini ning vajadusel seda pikendatakse,” ütles Saar.

Lisanduvad reisid toimuvad Rohuküla-Heltermaa laevaliinil tööpäeviti 10.30 Heltermaalt ja 12.30 Rohukülast. Laupäeviti väljuvad lisanduvad reisid Rohukülast 8.30 ja 12.30 ning Heltermaalt 10.30 ja 14.30.

Kuivastu-Virtsu laevaliinile lisas ettevõte järgmised graafikujärgsed väljumised igaks laupäevaks – Kuivastust kell 10,12,14,16 ja 20 ning 11,13,15,17 ja 21.

Saaremaa Laevakompanii teenindab reisijaid Saaremaa ja mandri vahelisel Kuivastu-Virtsu liinil parvlaevadega Viire, Regula ja Koguva ning nädalavahetusteks on lisatud ka parvlaev Harilaid. Kuivastu-Virtsu liinil väljuvad reisid suvise sõidugraafiku alusel praktiliselt iga tunni järel, kahe lisalaeva, Koguva ja Harilaiu tõttu on sõiduplaan veelgi tihedam. Alates 16. juunist toimuvad Kuivastu-Virtsu laevaliinil nädalavahetustel ka kuus öist reisi nädalas ning vajadusel on ettevõte valmis tegema täiendavaid reise. Rohuküla-Heltermaa liinil sõidavad parvlaevad Ofelia ja St. Ola.


http://www.saarlane.ee/uudised/uudis.asp?newsid=26457&kat=1

Uudiste arhiiv