Novatoursi uue hooaja reiside müük algas edukalt

21.08.2006
Eesti populaarseim reisikorraldaja Novatours alustas augusti alguses talvehooaja reiside müüki edukalt, esimese müüginädala lõpuks kasvas Egiptuse ja Kanaari saarte reiside broneeringute arv üle 200.

„Novatoursil on hea meel, et meie klientuur on olnud osavõtlik ja läinud kaasa Pelgulinna Sünnitusmaja toetuseks suunatud heategevuskampaaniaga,” ütles Novatours OÜ tegevdirektori Raimondas Ušeckas. „Loodan, et kampaania lõppeb sama edukalt kui algas,” lisas ta.

Augustis tehtud uue hooaja broneeringute eest kannab Novatours 100 krooni inimese kohta Pelgulinna Sünnitusmaja Toetusfondile. Toetus läheb elutähtsa aparatuuri hankimiseks sünnitusmajale ja Perekeskuse loomiseks.

„Lisaks on augustis tellitud reiside hinnad kuni 15 protsenti tavahindadest soodsamad,” nentis Ušeckas.
Pelgulinna Sünnitusmaja peaarsti Eva-Kaisa Zuppingu sõnul kasvavad sünnitusmaja vajadused koos sündimuse kasvuga: „Aparaatidele langeb suurem koormus ja kõik, mis töötab, ju kulub. Hetkel hakkabki meil väsima suure töökoormusega sonograaf. See aparaat on oluline abiline jälgimaks loote arengut raseduse vältel.“
Ka Perekeskuse rajamise mõte Pelgulinna Sünnitusmaja juurde kasvas välja sündimuse kasvuga seotud suurenenud huvist asjakohase info vastu. „Korda tehtud Perekeskuse ruumides saaksime pakkuda hoopis paremat õppimiskeskkonda noortele peredele ja veekeskkonda rasedusvaevuste leevendamiseks ning titade arendamiseks,“ sõnab Perekooli juhataja Meelike Reimer.
Novatoursi tootevalikusse kuuluvad sügis-talvisel hooajal Egiptus ja Kanaari saared. Lisaks võtab Novatours sügisest reisikavva ka kaugemad ja eksootilisemad ringreisid.


Novatoursi pressiteade http://uudisvoog.postimees.ee/?DATE=20060821&ID=132721

Uudiste arhiiv