Egiptuse reisid kallinevad kuni tuhande krooni võrra

23.08.2006
Kallis kütus sunnib reisifirmasid tõstma eestlaste lemmiksihtkohtade reiside hindu.


Egiptuse sooja päikese alla põgenemiseks tuleb sel hooajal välja käia 400 kuni 1000 krooni mullusest enam. Reisikorraldajad põhjendavad hinnatõusu kütuse kallinemisega. Mõnevõrra on hindu tõstnud ka sealsed hotellid, kuid nii suurt mõju see ei avalda.

“Üle poole meie pakutavatest hotellidest on hindu tõstnud, 40%-l on hind samaks jäänud,” ütles reisikorraldusfirma Novatours turundusjuht Olev Riisberg.

Uue hooaja nädalaste reisipakettide tavahinnad kuurortlinna Sharm el Sheiki algavad 6990 kroonist (loterii) ja lõpevad 15 990 krooniga, enam-vähem samasse vahemikku jäävad ka Hurghada hinnad. Marhaba Tours pakub Sharm el Sheiki reise tavahinnaga 8990 kuni 28 990 krooni. Aastavahetuse paiku on hinnad kõrgemadki.




Möödunud nädalal alustas Marhaba Tours Egiptuse reiside müüki, kus teatud arv reise tuli müüki tavalisest märksa soodsamalt. Kuigi firma oli kavandanud sooduskampaania pikkuseks kaks nädalat, osteti kõik reisid ära pooleteise päevaga.

“Laiendasime soodusmüüki jaanuari lõpu ja veebruari alguse reisidele,” sõnas Marhaba Toursi turundusjuht Maaja Andrejeva. Tema sõnul ostetakse ka tavahinnaga reisipakette, eelistatumad on koolivaheajaga ühte langevad reisid ning sügis, mil tahetakse lõunamaale suve pikendama sõita.

Hooaja avamüüki, mis on seotud Pelgulinna sünnitusmaja kampaaniaga, hindab Novatours edukaks, eelmise nädala lõpuks oli Egiptuse ja Kanaari saarte reisidele tehtud üle 200 broneeringu.

Lisaks tõusevad 400 krooni võrra ka Kanaari saarte puhkusepakettide hinnad.




http://www.epl.ee/?artikkel=351782

Uudiste arhiiv