Turismiinfokeskusest saab soodushinnaga Tallinna linnapileteid

01.09.2006
1. septembrist pakub Tallinna Turismiinfokeskus (Kullassepa 4/ Niguliste2) soodushinnaga 24-tunnise kehtivusega Tallinn Carde.
Kaks 24-tunnise kehtivusega Tallinn Cardi maksab kokku 500 krooni (tavahind kahe kaardi eest 700 krooni). Pakkumine on mõeldud nii linlasele kui linnakülalisele ning kehtib ajavahemikul 1. septembrist kuni 31. detsembrini.
Tallinn Card on pilet, mis võimaldab tasuta sissepääsu ja soodustusi ligi 100 erinevas pealinna kohas. Enim kasutatakse Tallinn Cardi tasuta linnaekskursioonidel käimiseks ning tutvumiseks vanalinna, Kadrioru ja Pirita vaatamisväärsustega. Kaart kehtib sissepääsupiletina kõikides Tallinna muuseumides, s.h. Kumu. Kaardi omanik saab pileti kehtivusaja jooksul kasutada ka tasuta linnatransporti. Lisaks saab Tallinn Cardi kasutaja näiteks mängida Ku:ulsa:lis bowlingut ja piljardit, käia ujumas Pirita ja Viimsi Spades, külastada ööklubi Hollywood, sõita kardiga jne. Kõikidest Tallinn Cardi pakkumistest saab ülevaate veebiaadressil www.tallinncard.ee
Tallinn Cardiga antakse kaasa 100-leheküljeline kataloog, mis sisaldab infot kõikide pakkumiste kohta, sealhulgas kohtade kontaktandmeid, transpordiviiteid, hindu ja lahtiolekuaegu ning linnaplaani.

Uudiste arhiiv