Saaremaa-Ventspils laevaliin käivitab kolmanda hooaja 1. mail

15.11.2006
SSC Ferries teatel käivitub Saaremaa-Ventspils laevaliini kolmas hooaeg tuleva aasta 1. mail, nädalas hakkab toimuma kuni kümme reisi.

SSC Ferries juhatuse liikme Anu Lombi sõnul oli esimene aasta keeruline, kuid tänavu juba teist aastat töötanud laevaliin on nüüdseks turul kindla koha leidnud.

„Kolmandale hooajale läheme vastu suurte ootuste ning tugevate prognoosidega, kahtlemata on plaanis ületada tänavune teenindatud 17500 reisija piir. Et huvilisi algavaks hooajaks on juba praegu, alustame novembris ka broneeringute tegemist. See hõlbustab ka ressursside planeerimist ning vajadusel reiside lisamise kavandamist,” rääkis Lomp.


Lomp lisas, et arvestades suurima reisijategrupi, eestlaste huve, on taas graafikusse sisse viidud reedehommikune reis.


Esimesest maist kuni 17. juunini toimub liinil nädalas kokku kaheksa väljumist, 18. juunist kuni 31. augustini kümme reisi nädalas. Samuti korraldab ettevõte lühikruiise Ventspilsis ning majutust nii Saaremaal kui Ventspilsis.

Reisijapileti hind tuleval hooajal on 330-380 krooni ühel suunal ning 530-610 krooni edasi-tagasi. Sõidukite üleveohinnad algavad 400 kroonist. Kooliekskursioonidele ning varajastele broneerijatele kehtivad traditsiooniliselt madalamad hinnad.


SSC Ferries on Saaremaa Laevakompanii tütarettevõte, mis opereerib alates 2005. aastast Saaremaa-Ventspils laevaliinil alusega Scania. Scania mahutab kuni 300 reisijat ja 60 sõidukit.

http://www.epl.ee/artikkel/362816

Uudiste arhiiv