EluMOTO 2007

01.03.2007
EluMOTO 2007

09. - 11. märtsil toimub Saku Suurhallis Eesti kõigi aegade suurim motomess EluMOTO 2007.


Mootorrattad on tänases ühiskonnas ühe enam muutumas paljude inimeste hobisõidukiteks ning nende kasutajate arv kasvab kiires tempos. Suureneva populaarsuse ning rahva üldise ostujõu kasvuga on kiiresti arenenud ka mootorrataste müügi, teeninduse ning sõidu- ja lisavarustuseäri. Motohuviliste ning selleteemaliste ettevõtjate kokkuviimiseks ongi ellu kutsutud uus motomess Elumoto 2007.

Oma algava hooaja mudeleid tutvustavad peaaegu kõik rahvusvahelised suurtootjad: Aprilia, BMW, Ducati, Gas Gas, Harley Davidson, Honda, Kawasaki, MotoGuzzi, Royal Enfield, Peugeot, Suzuki, Triumph, Ural, Yamaha jpt. Uue lemmikmudeli teeb Teile kättesaadavamaks SEB Ühisliising oma ürituse eripakkumisega.

Lisaks esinduslikule motomüüjate väljapanekule toimub kogu ürituse jooksul aktiivne meelelahutusprogramm, milles mõeldud kõigile pereliikmetele. Esmakordselt Eestis saab näha Ameerika vaatemängulist wrestling-show demonstratsioone, veeta aega täiskasvanutele mõeldud rokkivas showbaaris „EasyRiders“ ning näha motomaailma uudiseid ja motomoe esitlusi pealaval.

Üritusele oodatakse kõiki inimesi, keda huvitavad mootorrattad ning hobisõidukid või kes otsivad kvaliteetset ja põnevat nädalavahetuse meelelahutust.

Rohkem infot ürituse kohta leiate ürituse kodulehelt: www.elumoto.ee

Piletiinfo:
Eelmüük: Tavapilet 75 EEK, perepilet 125 EEK
Soodsad piletid müügil Piletilevi müügipunktides ja kõikides Statoili tanklates kuni 8.märts 2007a!

Kohapeal: Tavapilet 95 EEK, perepilet 150 EEK

http://www.elumoto.ee/

Uudiste arhiiv