Jäätee toob Virtsu-Kuivastu liinile erigraafiku

28.02.2007
Saaremaa Laevakompanii tütarfirma Väinamere Liinid OÜ teatel väheneb seoses Saaremaa ja mandri vahelise jäätee avamisega parvlaevade reiside arv Kuivastu-Virtsu liini sõidugraafikus.

Saarte Teedevalitsuse andmetel avatakse Kuivastu-Virtsu trassil jäätee tõenäoliselt alates neljapäevast, 1. märtsist. Kui jääteed siiski 1. märtsil ei avata või avatakse hiljem, toimib tavapärane graafik ja kehtivad ka varem tehtud broneeringud.

Väinamere Liinide teenindusjuhi Anu Hiiuväina sõnul vähendatakse reiside arvu vastavalt majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi poolt jäätee ajaks kehtestatud erigraafikule, mis on oluliselt hõredam tavapärasest. Samuti on suletud broneerimine jäätee ajal mittetoimuvatele reisidele ajavahemikus 1. märtsist 1. aprillini.

„Kliendid, kellel on broneeringud jäätee ajal mittetoimuvatele reisidele, kuid soovivad siiski laevaga sõita, saavad oma broneeringu vahetada varasemale või hilisemale väljumisele nii broneerimiskeskusesse helistades kui ka vahetult sadamas. Internetis kodulehe vahendusel tehtud ja juba tasutud broneeringuid on võimalik ümber tõsta teisele ajale, kuid soovi korral tagastame broneeringutasu,” täpsustas Hiiuväin.

Täpsemat infot ning uue graafikuga tutvuda saab kodulehel www.laevakompanii.ee ja broneerimiskeskuse telefonil 452 4444.

Foto: Terje Lepp
Toimetaja: Kadri Masing


http://www.epl.ee/uudised/376233

Uudiste arhiiv