Uue lennuki saanud Estonian Air hakkab lendama Viini

08.03.2007
Estonian Air hakkab lendama Austriasse Viini ning suurendab lennukiparki, lisades ühe Boeing 737-500 lennuki.

Estonian Airi suvisesse lennuplaani on lisatud uueks sihtkohaks Viin. Pärast talvist pausi hakkab lennufirma taas lendama Hamburgi. Kõik kolm eelmise aasta populaarset suveliini - Dubrovnik, Pariis ja Simferoopol - jätkavad ka sel suvel.

Kuna lendude arv suureneb, võtab Estonian Air juunis kasutusele 6. lennuki, milleks saab Boeing 737-500. Estonian Air hakkab Tallinna ja Viini vahel lendama alates juunist ning lendude sageduseks on neli korda nädalas.

Lennud toimuvad esmaspäeva, kolmapäeva, reede ja pühapäeva hommikul. Hamburgi liin taasavatakse kohe suvehooaja alguses, esimene lend toimub 26. märtsil. Lennud toimuvad kolm korda nädalas - esmaspäeval, kolmapäeval ja reedel.

«Pärast Viini liini lisamist ja Hamburgi taasavamist pakub Estonian Air otselende 16 sihtkohta üle Euroopa, rohkem kui ükski teine Eestis tegutsev lennufirma,» ütles Estonian Airi kommertsala asepresident Peter Arvidsson. Suveliinidest avatakse esimesena Pariisi liin kohe suvehooaja alguses kolme lennuga nädalas (lennud toimuvad teisipäeval, neljapäeval ja pühapäeval); mai algul lisandub veel ka reedene lend.

Simferoopolisse lendab Estonian Air mai keskelt septembri keskpaigani kaks korda nädalas, teisipäeval ja laupäeval. Dubrovniku lennud on plaanis juunist septembri lõpuni samuti kaks korda nädalas, teisipäeval ja laupäeval.

Foto: Riina Luik
Toimetas Kaire Uusen, PM online


http://www.tarbija24.ee/080307/esileht/olulised_teemad/tarbija24/reis/248875.php

Uudiste arhiiv