Tallinna lennujaam avas reisijatele tasuta internetipunktid

02.04.2007
Tallinna lennujaama ja ajalehe Postimees koostööprojekti tulemusena on alates aprillist lennujaamas avatud viis tasuta internetipunkti, millest neli asuvad reisiterminali kinnises tsoonis ehk peale passikontrolli ja üks lahkuvate reiside avalikus tsoonis.

Tallinna lennujaama müügitoetuse spetsialisti Indrek Kaingi sõnul on internetipunktid täiendus märtsi algusest lennujaama poolt pakutavale traadita internetiühendusele.

«Meie wifi-võrku on viimase kuu jooksul kasutanud ligi 4000 inimest. Nüüd saavad kiire ühendusega i-kioskites e-kirju vahetada, infot otsida või uudiseid lugeda ka need, kel sülearvutit kaasas pole,» kommenteeris Kaing.

Uued internetipunktid on varustatud puute-ekraani ja klaviatuuriga ning kõikidesse arvutitesse on sisse ehitatud ID-kaardi lugejad. Erinevalt paljudest teistest Euroopa lennujaamadest on internetikioskite funktsioonid kõigile tasuta.

Postimehe peadirektori Erik Roose sõnul on Internet muutunud infovahetusel üha olulisemaks meediakanaliks, mistõttu on ka Postimees otsustanud sellesse jõuliselt panustada.

«Koostöö Tallinna lennujaamaga võimaldab meie lugejatel ja kõigil teistel huvilistel enne Eestist lahkumist heita pilk peale kõige värskematele uudistele,» märkis Roose. Kuni terminali juurdeehituse valmimiseni plaanib lennujaam luua ajutisi lahendusi sülearvutite jaoks täiendavate elektripistikute lisamiseks.

Foto: Kalev Lilleorg / SL Õhtuleht
Toimetas Kaire Uusen, PM online


http://www.tarbija24.ee/030407/esileht/olulised_teemad/tarbija24/reis/253159.php

Uudiste arhiiv