Avati uus lennureiside portaal Lendama.ee

18.04.2007
Alates aprillist on kõikidel reisihuvilistel suurepärane võimalus soetada endale nii lennupiletid kui hotellimajutus kordagi laua tagant tõusmata.

Uus internetipõhine lennureiside portaal http://www.lendama.ee pakub reaalajas ligipääsu enam kui 500 lennufirma lennupiletitele ning enam kui 65 000 erinevale hotellimajutuse võimalusele.

Läti populaarseima reisiportaali lidot.lv sõsarportaal lendama.ee pakub kaasaegseimaid vahendeid parimate lennupakkumiste, -hindade ja -ühenduste leidmiseks, hinnavõrdluseks ning lennupiletite broneerimiseks koos kohaletoomisega.

Eesti- ja venekeelne teenindus, pidev ligipääs lennufirmadele nagu Estonian Air, Finnair, airBaltic, SAS, FlyLAL, Lufthansa, Aeroflot, KLM, LOT, CSA Czech Airlines ja hotellikettidele nagu Radisson, Reval, Accor, Mariott jne muudab broneerimisprotsessi lihtsaks ja mugavaks.

Portaali opereeriva reisibüroo Con-ex Estonia turundusjuhi Reet Kella sõnul on Lendama.ee-s pakutav hotellivalik väga lai ning hinnad letihindadest kuni 60 protsenti soodsamad.

Klientide parimaks teenindamiseks on avatud ka portaali toetav infotelefon ning kontor Tallinna südalinnas.

Reisiportaali opereerib üks suurimaid reisibüroo gruppe Baltikumis, Con-ex Latvia Tours Group.


Toimetas Marina Zemtsovskaja, Tarbija24


http://www.tarbija24.ee/190407/esileht/olulised_teemad/tarbija24/reis/255846.php

Uudiste arhiiv