Estonian Air viib taas Helsingisse ja Vilniusesse

26.09.2007
Pärast mitmeaastast vaheaega käivitas Estonian Airi tänasest taas regulaarlennud liinidel Tallinn-Helsingi ja Tallinn-Vilnius.

Alates 27. septembrist lisanduvad neile liinilennud Tallinnast Kuressaarde ja Stockholmi, teatas lennufirma pressiesindaja.

Estonian Air katkestas lennureisid Tallinna ja Helsingi vahel 2000. aasta kevadel. Uute liinide avamisega soovib lennufirma täita kasvavat vajadust lennuühenduse järele Eesti ja meie lähiregioonide vahel.

Lennud Tallinna ja Vilniuse vahel toimuvad 12 korda nädalas, Tallinna ja Helsingi vahel 19 korda nädalas. Tallinna-Kuressaare ja Kuressaare-Stockholmi lennud toimuvad kaks korda nädalas.

Kõik lennud teeb lennufirma tütarettevõte Estonian Air Regional 33-kohaliste Saab 340 lennukitega. Ühtekokku teenindab nimetatud liine kaks Saab-tüüpi lennukit.

Uutel liinidel kasutatakse üht teenindusklassi, mille tase sõltub lennu pikkusest.

Tallinna ja Vilniuse vahel ning Kuressaare ja Stockholmi vahelisel lennul pakutakse reisijatele einet. Tallinna ja Helsingi ning Tallinna ja Kuressaare vahelisel lennul seoses lühikese lennuajaga einet ei pakuta.


Toimetas Mirjam Mäekivi, Postimees.ee

http://www.tarbija24.ee/250907/esileht/olulised_teemad/tarbija24/reis/284930.php

Uudiste arhiiv