Imeline Bulgaaria

10.10.2007
Vaatamata sellele, et käes on juba meie eesti sügis tema vihmade ja lehesajuga ning palavatest suvepäevadest meenutavad vaid kapis peitud ujumisriided ning päikeseprillid, pole ju mõtet kurvastada. On ju varsti talv! Ja kes teab, võib olla teises kapis säilitatakse teil suusad ning lumelaud, mis juba ammu ootavad oma tundi mäetippude vallutamiseks? Isegi siis, kui olete mäesuusatamises algaja ning kodus istuda ei ole teie eluviis, Fiji Travel Alma Tour Group aitab teil talvepuhkuse eeliseid avada ja aktiivselt oma puhkusepäevad Bulgaaria suusakuurortides veeta!
Sellel aastal meie firma jälle pakub võimalust nautida värsket mäeõhku, unikaalset pehmet kliima ning muidugi ületamatuid suusaradasid Bulgaaria suusakuurortides: Bansko ja Borovets. Mis puutub Banskosse, siis tuleb märgistada, et see kuurort on piisavalt uus, kuid see ei sega Banskot tormiliselt kasvada ja areneda. Arvatakse, et Banskos mäesuustamise hooaeg on kõige pikem Bulgaarias. Detsembrist maini on teil võimalus proovida ennast erinevate raskustega suusaradades, külastada suusakooli, tunda kohaliku köögi suurepärast maitset. Luksuslikud märgistatud rajad, unikaalne võimalus katkematu allalaskmiseks, öölaskumised lumekahuridega varustatud radades, snowboard- park, half-pipe, kus ekstremistid saavad oma oskusi ning trikke demonstreerida-kõigis selles Bansko! Etilist sharmi annab veel ka seda, et Bansko pole ainult kuurort, kuid ka hurmav linnake koos oma elanikute, oma ajaloo, oma traditsioonide, oma kultuuriga. Nii siis, sõites Banskosse, teil on võimalus sattuda mitte ainult Pireneede mäemassivide südamesse, vaid ka Bulgaaria renessansiajastu elava arhitektuurimuuseumisse.
Teine suusakuurort - Borovets, mis asub iidses männimetsas Balkaani poolsaare kõige pikema mäetipu jalama lähedal on asutatud juba 19.sajandil bulgaaria tsaaride jahtimise raijoonina.Tänapäeval arenes see kaasaaegseks ning maiseks suusakuurordiks, koos tore puhkuseks mõeldud infrastruktuuriga, võluvate restoraanidega, kus toimuvad suusakarnavalid ning muidugi suusaradadega, mille summaarne pikkus on 58 km sinise, punase ning musta „suusanaudinguna”. Peale selle, et kuurordis on kõik hädavajalikud: suusa hoiuruumid, suusakool, lasteaed, pakutakse siin turistidele ka lumekulguridega sõitmine, kelgutamine, helikopteriga lendamine. See, et Borovtsis toimusid juba kaks korda Euroopa karikavõstlused laskesuusatamises, kinnitab tema suusaradade esmaklassilist, kõrgtasemelist teenindamist, mäesuusatamiseks mõeldud ehitiste kaasaaegsust.
Isegi siis Bulgaaria suusakuurortide eelised ei lõppe. Vaatamata sellele, et nende suusatrasside, tõstukite, hotellide infrastruktuuri kvaliteet ei erine tugevasti Šveitsi või Austria suusakuurortidest, Bulgaaria hinnad on juba mitu aastat märgavalt odavamad ning demokraatlikumad. Selleks kehtib meie firmas ka soodustuste paindliku süsteem ning varajase tellija soodustused paljudele hotellidele 15. novembrini 2007.
Kas niiske sügis ei rikku teile juba tuju ning suusad on juba kapist võetud? Kui jah, siis Fiji Travel Alma Tour Group aitab teil hea meelega talviresi korraldada ning tunda endal külalislahke Bulgaaria suusakuurortide veetlevust.


Fiji Travel - Alma Tour Group
Aadress: Pärnu mnt 24, Tallinn
Telefon: 641 8332
E-mail: info@fiji-travel.ee
http://www.fiji-travel.ee

Uudiste arhiiv