REVAL HOTELS AVAB SEL KEVADEL KAKS UUT HOTELLI

17.01.2008
Reval Hotels laieneb, avades sel kevadel kaks uut hotelli - Reval Hotel Elizabete Riias ja Reval Hotel Neris Kaunases, tugevdades sellega veelgi oma positsiooni Baltikumi hotelliturul. Peale uute hotellide avamist saab Revalil olema kokku 11 hotelli, millest kolm on Reval Inn hotellid.

Reval Hotel Neris avatakse 17. märtsil Leedu suuruselt teises linnas Kaunases. Hotellis on 280 kaasaegset hotellituba, restoran, baar, kasiino ja kaasaegse tehnikaga varustatud konverentsi- ja üritustekeskus. Investeering uude hotelli on 25 mil EUR ehk 390 milj EEKi.

Kaunases puudub tänasel hetkel kaasaegne konverentsikeskus, mis loob Reval Hotel Nerisele konkurentsieelise, muutes 400 000 elanikuga Leedu keskosas asuva elava kultuuri- ja majanduseluga ülikoolilinna Kaunase atraktiivseks sihtkohaks ka rahvusvahelistele konverentsikorraldajatele.
Reval Hotel Elizabete avatakse käesoleva aasta aprilli esimeses pooles Riias. Kaasaegne hotell asub Riia südalinnas, Vermanese pargi vastas Elizabetes tänaval, viie minuti jalutuskäigu kaugusel Riia vanalinna kauplustest, restoranidest ja ööklubidest. Kokku on hotellis 228 avarat ning stiilse ja maitseka sisekujundusega hotellituba. Lisaks on hotellis restoran, baar, nõupidamisruumid, tervisekeskus ja maa-alune parkla. Koguinvesteeringu suurus on 30 milj EUR ehk 468 milj EEKi.

Uutesse hotellidesse on võimalik teha broneeringuid juba täna
kodulehelt http://www.revalhotels.com või Reval
Hotels tellimuskeskuse kaudu telefonil 669 0690.

Lisainfot Reval hotelligruppi hotellide kohta
http://www.revalhotels.com/ ja http://www.revalinn.com/

Reval Hotels on Baltimaade suurim hotellikett, kuhu kuulub kuus täisteenust pakkuvad esimese klassi hotelli Baltikumi pealinnades: kolm
Tallinnas, kaks Riias ja üks Vilniuses. Teise kaubamärgi Reval Inn nime all pakutakse economy-klassi teenuseid, kus kolm hotelli - Tallinnas, Vilniuses ja Klaipedas.
Reval Hotels'i ja Reval Inn'i omanikuks on Norra kinnisvarafirma Linstow AS. Linstow AS on Anders Wilhelmsen Group'i tütarfirma, kes on luksuslaevu haldava ettevõte Royal Carribean Cruisline suuromanikuks.



Lisainformatsioon Reval Hotel Neris kohta:
Juha Mähönen
Leedu Piirkonnajuht
Juha.mahonen@revalhotels.com
Tel + 370 6556 4300


Lisainformatsioon Reval Hotel Elizabete kohta:
Kari Hiltunen
Läti Piirkonnajuht
Kari.hiltunen@revalhotels.com
+ 371 6777 2277


Marina Jõgi,
Reval Hotel Management OÜ turundusdirektor
marina.jogi@revalhotels.com
tel (+ 372) 5035144

Uudiste arhiiv