Messid Motoexotika ja Suvi kogusid rekordiliselt külastajaid

31.03.2008
PRESSITEADE

31.03.2008

AS Tartu Näitused





Nädalavahetusel Tartus toimunud messid Motoexotika ja Suvi 2008 kogusid kolme päevaga 13000 külastajat, mis on kolmandiku võrra rohkem kui eelmisel aastal.

AS Tartu Näitused juhataja Alo Pettai sõnul töötavad kaks messi koos hästi. „Sündmus pakub huvi üha enamatele inimestele ning iga külastaja saab osa suuremast ja mitmekülgsemast väljapanekust," selgitas Pettai.

Messidest võttis osa 110 ettevõtet, mis on samuti rohkem kui eelmisel korral. Osalevate firmade arv on kasvanud viimased viis aastat.

Motoexotika projektijuhi Margus Kikkuli sõnul tuli mitmele ettevõttele ära öelda, sest kõik sisepinnad said täis. „Organisatsioonide soov ennast klientidele, konkurentidele ja koostööpartneritele näidata liigub tõusvas joones. Seda toetavad ka kasvavad külastajanumbrid," lisab Kikkul.

Motoexotikal osalenud Ramo AS juhataja Ülo Raudsepa sõnul jäädi messiga rahule. „Tartu motomessi põhiliseks plussiks on väga asjatundlik
külastajaskond ja teemaga kursis olevad inimesed," selgitab Raudsepp. Tema sõnul kaasnesid Motoexotikaga ka head müügitulemused.

Motoexotika tutvustas tsikleid, motokaupu ja muud sellega seonduvat. Suvi 2008 pakkus võimalusi puhkuse planeerimiseks ning ideid vaba aja
sisustamiseks.

Korraldajate sõnul toimuvad messid kindlasti ka järgmisel aastal.

Rohkem informatsiooni messide kohta leiab
http://www.tartunaitused.ee/motoexotika ja http://www.tartunaitused.ee/suvi


Pressiteate koostas:
Kadri Talva
Motoexotika/Suvi 2008 kommunikatsioon
+372 5147917
Kadri.talva@pridea.ee

Uudiste arhiiv