Uus kevadine menüü restoranis Pegasus

01.04.2008
Meil on hea meel Sind teavitada et restoranis Pegasus on sellest nädalast
uus kevadine menüü.
A la carte menüüd leiad manuses, allpool järgneb aga selle nädala hommiku
eripakkumine ning lõunamenüü.

HOMMIKUSÖÖGI ERIPAKKUMINE SELLEL NÄDALAL:

Singi ja juustu võileib rohelise salatiga, juurde ergutab Cappucino ning
klaas värskelt pressitud vitamiinirikast porgandi-õuna mahla ingveriga 115,-



EKSPRESS LÕUNAMENÜÜ SELLEL NÄDALAL:

Eelroad

Päevasupp 75,-
Kana Tikka värske rohelise salati ja Toskaana oliivõliga 135,-
Soe mozzarella juustu terriin värskete ürtide ja roheliste salatilehtedega 135,-

Põhiroad

Ahjus küpsetatud põrsapraad kartulipüree, hautatud punase kapsa ja siidri
kastmega 190,-
Röstitud lõhefilee aurutatud roheliste aedviljade ja tsitruse kastmega 180,-
Gnocchi klassikalise tomatikastme, värske basiiliku ja parmesani juustu
laastudega 145,-

Magustoidud

Kataloonia kreem 80,-
Pegasuse maasika-toorjuustukook punase marja kastmega 80,-

Menüült 2 käiku 250,- ja 3 käiku 325,-


APRILL 2008

PEGASUSE KOKTEILID
probably the best in town

Cosmopolitan 80
(vodka, jõhvika mahl, triple sec)

Martini with olive 80
(vodka tilgakese kuiva vermutiga)

Caipirinha 80
(cachaca, laim suhkruga)

Mint julep 80
(vodka, piparmünt, laim)

Kir Royale 80
(Champagne Crème de Cassis likööriga)

Strawberry margarita 80
(tequila, cointreau, maasikad)

Melon breeze 80
(vodka, midori, ananassi mahl )

Champagne cocktail 80
(Champagne, angostura)

Bloody Mary 80
(vodka ja tomati mahl maitseainetega)

Strawberry Daiquiri 80
(Rum & Maasikad )

Saffron Martini 100
(Saffron gin tilgakese kuiva vermutiga)

MOJITO’D
better than Hemingway’s

Classic Mojito 80
Blueberry Mojito 80
Strawberry Mojito 80
Torres Mojito 80
Pink Mojito 80
Vanilla Mojito 80

DIGESTIIVID (4 CL)
good any time of day

Calvados Pere Magloire VSOP 95
Calvados Coeur de Lion VSOP 175
Calvados Pere Magloire XO 195
Pomme Prisonniere 250
Torres brandy 10y 70
Metaxa 7 70
Bas Armagnac VSOP 145
Grappa di Sassicaia 195
Grappa Capo di Stato 135
Torres Aqua d`Or 110
Hennessy, Remy Martin VSOP 95
Hennessy, Remy Martin XO 235
Delamain XO 195
Hennessy Paradis 395
Hennessy Richard (2 cl) 1200

PEGASUSE JAZZI KALENDER
cool saturday night dining

Jelena ja Aleksandr 12.04
Helin-Mari Arderi Trio 19.04
Indrek Kuusimaa ja Peep Ojaveski 26.04
Jazz algab 21:00 laupäeval
Reserveeri juba täna!

A LA CARTE MENÜÜ

EELROAD

Bho Po supp – vürtsikas Vietnamipärane supp veiseliha ja nuudlitega 150
Pannil praetud hanemaks rabarberi ja suhkrustatud õunte ning Calvadose kastmega 250
Õunapuuga suitsutatud Norra lõhe kodujuustu sõrnikul hapukoore ja punase kalamarjaga 185
Kanaliha sateé vardad vürtsika pähkli kastme ja karamellitud laimiga 180
Grillitud kitsejuust röstitud briošil serveeritud rohelise salatiga 190

SALATID

Tomati ja arugula salat Parmesani juustu laastude ja Toskaana oliivõliga 170
Sinihallitusjuustu salat marineeritud krevettide, värske kurgi ja krõbeda peekoniga 190
Pekingi pardisalat värske kurgiga, serveeritud kergelt seesamimaitselisel pannkoogil 195
Pegasuse salat erinevatest salatilehtedest ja värsketest ürtidest Toskaana oliivõliga 165

NUUDLID JA KARRI

Kana Cumpo – munanuudlid kana, värske kurgi ja seentega väga vürtsikas austrikastmes 175
Riisinuudlid õrnalt praetud tuunikala ja kirsstomatitega wasabi aioli kastmes 215
Taipärane kollane kala karri serveeritud basmati riisiga 235
Kana Tikka Masala – vürtsikas punane Indiapärane kana karri basmati riisiga 225
Lamb Vindaloo – väga vürtsikas Indiapärane lamba karri kartuli ja basmati riisiga 225

KALA

Pannil praetud mereahven pak tšoi, marineeritud seente, kirsstomati ja ingveri kastmega 275
Röstitud tursafilee tomati ja valge oa hautisega oregano kastmes 275
Pegasuse klassikaline tuunikala - õrnalt grillitud, serveeritud wasabi ja miso aioliga 285
Küpsetatud võikala Pomelo greibi ja koriandri salatiga 245

LIHA

Ahjus küpsetatud maisikana aurutatud aedviljade ja aprikoosi kastmega 240
“Surf & Turf” – röstitud veisefilee grillitud tiigerkrevettide ja suitsuse austri kastmega 360
Grillitud vasikamaks suhkrustatud sibulate, krõbeda peekoni ja trühvli kartulipudruga 225
Meega röstitud pardirind tšilli ja kumkvaadi kastmega 325
Röstitud seafilee õunte ja kadakamarjadega krõbedas filotaigna taskus siidri kastmega 235

LISANDID

Värsked aurutatud kartulid 50
Ingveri riis, kardemoni riis, laimi ja tavaline riis 45
Kartulipudru küüslauguga, kartulipudru wasabiga 50
Kartulipudru d’ Alba trühvliõliga 75
Ahjus üleküpsetatud kartulipudru krõbeda juustukoorikuga 60
Aurutatud aedviljad 60
Väike roheline Pegasuse salat 70

DESSERT

Vaarika kreem brulee 85
Pegasuse toorjuustukook rabarberi kompotiga 85
Soe šokolaadikook Pegasuse vaniljejäätise ja kirsikompotiga 115
Pegasuse sorbee ja jäätise valik 85
Puuviljasalat tsitrustest magusate kardemoni mandlitega 80
Valik erinevaid Prantsuse ja Itaalia juuste 195
Kulfi – India stiilis jäätis, serveeritud tsitrusviljadega 95

PEAKOKA ÄRILÕUNA MENÜÜ “PRIX-FIXE”
2 courses = 250 kr; 3 courses = 325 kr
IGAL NÄDALAL UUS MENÜÜ SERVEERITUD
ESMASPÄEVAST REEDENI KELL 12.00-15.00


Restoran Pegasus
Harju 1, Tallinn
Telefon: 631 4040
pegasus@restoranpegasus.ee
http://www.restoranpegasus.ee/

Uudiste arhiiv