Kutse Itaalia veiniõhtule Lucca restorani 22.05. kell 19:00

21.05.2008
Tere tulemast Itaalia veiniõhtule maitsma erinevaid Veneto regiooni toite ja veine!

Neljapäeval 22.05 algusega kell 19.00 Lucca Restoranis

Toidu ja veini sobitamise kommentaare jagab joogiekspert Matti Timmermann



MENÜÜ

TERVITUS
Suupiste - Prosciutto sinki mähitud Asiago juust ja arugula salat
Vahuvein: Prosecco Frizzante, Pasqua Fratelli

HÕRGUTIS
Krabiliha ja radicchio rosso salat värskete ürtide ja tsitruse kastmega
Valge vein: Soave Classico Brognoligo 2006, Cecilia Beretta

EELROOG
Veiseliha carpaccio parmesani kreemise kastmega
Punane vein: Valpolicella Superiore Roccolo di Mizzole 2007, Cecilia Beretta

PASTA
Pasta tagliatelle liha ja ubade raguuga
Punane vein: Valpolicella Superiore Ripasso 2005, Cecilia Beretta

PEAROOG
Grillitud suitsu veisefilee, serveeritud röstitud polental
Punane vein: Amarone della Valpolicella 2004, Villa Borghetti, Pasqua Vigneti

DESSERT
Itaalia jäätisekook

DIGESTIIV
Grappa ja espresso

Kuuekäigulise õhtusöögi menüü hind koos veinidega
685.- per persoon.


Informatsioon ja reserveerimine:
Lucca Restoran
Keskpäevatee 1, Tabasalu
Telefon: 655 5923
lucca@restoranlucca.ee
http://www.restoranlucca.ee

Uudiste arhiiv