Kutse Itaalia veiniõhtule Lucca restorani 22.05. kell 19:00
Tere tulemast Itaalia veiniõhtule maitsma erinevaid Veneto regiooni toite ja veine!
Neljapäeval 22.05 algusega kell 19.00 Lucca Restoranis
Toidu ja veini sobitamise kommentaare jagab joogiekspert Matti Timmermann
MENÜÜ
TERVITUS
Suupiste - Prosciutto sinki mähitud Asiago juust ja arugula salat
Vahuvein: Prosecco Frizzante, Pasqua Fratelli
HÕRGUTIS
Krabiliha ja radicchio rosso salat värskete ürtide ja tsitruse kastmega
Valge vein: Soave Classico Brognoligo 2006, Cecilia Beretta
EELROOG
Veiseliha carpaccio parmesani kreemise kastmega
Punane vein: Valpolicella Superiore Roccolo di Mizzole 2007, Cecilia Beretta
PASTA
Pasta tagliatelle liha ja ubade raguuga
Punane vein: Valpolicella Superiore Ripasso 2005, Cecilia Beretta
PEAROOG
Grillitud suitsu veisefilee, serveeritud röstitud polental
Punane vein: Amarone della Valpolicella 2004, Villa Borghetti, Pasqua Vigneti
DESSERT
Itaalia jäätisekook
DIGESTIIV
Grappa ja espresso
Kuuekäigulise õhtusöögi menüü hind koos veinidega
685.- per persoon.
Informatsioon ja reserveerimine:
Lucca Restoran
Keskpäevatee 1, Tabasalu
Telefon: 655 5923
lucca@restoranlucca.ee
http://www.restoranlucca.ee
Neljapäeval 22.05 algusega kell 19.00 Lucca Restoranis
Toidu ja veini sobitamise kommentaare jagab joogiekspert Matti Timmermann
MENÜÜ
TERVITUS
Suupiste - Prosciutto sinki mähitud Asiago juust ja arugula salat
Vahuvein: Prosecco Frizzante, Pasqua Fratelli
HÕRGUTIS
Krabiliha ja radicchio rosso salat värskete ürtide ja tsitruse kastmega
Valge vein: Soave Classico Brognoligo 2006, Cecilia Beretta
EELROOG
Veiseliha carpaccio parmesani kreemise kastmega
Punane vein: Valpolicella Superiore Roccolo di Mizzole 2007, Cecilia Beretta
PASTA
Pasta tagliatelle liha ja ubade raguuga
Punane vein: Valpolicella Superiore Ripasso 2005, Cecilia Beretta
PEAROOG
Grillitud suitsu veisefilee, serveeritud röstitud polental
Punane vein: Amarone della Valpolicella 2004, Villa Borghetti, Pasqua Vigneti
DESSERT
Itaalia jäätisekook
DIGESTIIV
Grappa ja espresso
Kuuekäigulise õhtusöögi menüü hind koos veinidega
685.- per persoon.
Informatsioon ja reserveerimine:
Lucca Restoran
Keskpäevatee 1, Tabasalu
Telefon: 655 5923
lucca@restoranlucca.ee
http://www.restoranlucca.ee
Uudiste arhiiv
Aurupäevad24.07.2019
PS Troika kontsert Viitna Kõrtsis!30.04.2018
Ansambel Respekt Viitna Kõrtsis!28.02.2018
Kalju-lava suvekontserdid 201819.02.2018
Padise metsades avatud suusarajad19.02.2018
Jõuluvana rong10.11.2017
Kommentaarid
555uHZ6SZOw (20.04.2024)
555WA1Vz3Zj (20.04.2024)
555TcbvSWKy (20.04.2024)