USKUMATUD HINNAD SELVERITE LAADAPÄEVADEL - SUVINE SOOME KUTSUB KÜLLA!

03.07.2008
USKUMATUD HINNAD SELVERITE LAADAPÄEVADEL

-----------------------------------------------------------

03.07.-13.07.08 toimuvad järjekordsed Laadapäevad Selverites üle Eesti ja SuperSeaCat teeb laadalistele eriti uskumatu pakkumise!

Supersoodushinnaga pileteid:
250 krooni täiskasvanu üks suund
200 krooni laps ( 6-17. aastane) üks suund
Hinnad kehtivad kõikidel nädalapäevadel ja väljumistel SeaCat- klassis, reisimiseks kuni 23.10.2008.

Selveri infolettides on 03.07-13.07.2008 müügil SuperSeaCat'i erihinnalised sooduskupongid, mis annavad õiguse SuperSeaCat kiirlaevadega Tallinnast-Helsingisse ja Helsingist-Tallinnasse sõitmiseks kuni 23.10.2008 (üks kupong ühe inimese ühe suuna sõidu kohta).
Selverist kuponge ostes ei tee te veel broneeringut, vaid lunastate endale superhinnalise, SuperSeaCat kiirlaevadega ülesõitu võimaldava kupongi. Kupongid ei ole nimelised ega seotud kindlate väljumispäevadega, seega on neid eriti lihtne kasutada! Merereisile minekuks tuleb võtta ühendust SuperSeaCat'iga, anda teada, et teil selline vahva kupong ja teha broneering ning tasuda sõidu eest Selverist ostetud kupongiga.

VEEDA ÜKS IMETORE PÄEV HELSINGIS

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Soome on ideaalne koht perega puhkamiseks. Plaanite te minna päevaks Helsingisse või pikemale puhkusele Soome, SuperSeaCati pakettide hulgast leiavad sobiva meelelahutuse nii suured kui väikesed. Päevaseks reisiks Helsingisse sobivad ideaalselt:

PÄEVAKRUIIS

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hind - täiskasvanu 500 krooni ja 6-17 aastane laps 250 krooni. Alla 6-aastased lapsed tasuta.
Pakkumine kehtib iga päev kuni 20.7.2008 Tallinnast 07.45 ja 10.30 ning Helsingist iga päev 18.50 ja neljapäevast pühapäevani ka 21.40 väljumistel. Minek ja tulek samal päeval. Pakkumine kehtib reisidele algusega Tallinnast, pakkumine kehtib uutele broneeringutele. Sama pakkumine meie Super-Online'ist tootekoodiga ONCR vaid 480.- krooni! Vaata lähemalt siit!

SUPERSOODNE AUTOPAKETI PAKKUMINE

Edasi-tagasi autopakett 2-5 reisijale ja sõiduautole (kuni 6 m pikk ja kuni 1,9 m kõrge) 2300 krooni.
Pakkumine kehtib iga päev kuni 24.8.2008 Tallinnast 07.45 ja 10.30 väljumistel ning Helsingist iga päev 18.50 ja neljapäevast pühapäevani ka 21.40 (NB! alates eelmisest nädalast ka ööväljumised N-P!) väljumistel. Minek ja tulek võivad olla erinevatel päevadel. Pakkumine kehtib reisidele algusega Tallinnast, pakkumine kehtib uutele broneeringutele.
Super-Online“is broneerimiseks kasutage tootekoodi CARX

HELSINGI TOREDAD PEREKOHAD KUTSUVAD

SeaLife meremaailma 28 akvaariumi ja veealune klaastunnel annavad hea ülevaate nii Läänemere kui troopiliste vete asukatest.
Ühendage Helsingis SeaLife meremaailma ja Linnanmäki lõbustuspargi külastamine, kahte atraktiivset perekohta saab külastada soodsa ühispiletiga.
Serena on populaarne veepark, kus on nii palju teha ja järele proovida, et kõige innukamatele veekrattidele ei piisa alati ka kogu päeva piletist.
Heureka teaduskeskus on kogu pere näituse- ja tegevuskeskus, kus saab tutvuda keskkonna- ja loodusimedega käegakatsutaval ja huvitaval moel.
Huimala - Espoos asuv Huimala tegi uksed lahti sellel aastal. Tegemist on Skandinaavia suurima seiklushalliga, kus lõbusat ja arendavat tegemist on päris pisikestest kuni teismelisteni, paljudest seiklustest saab hoogsalt osa võtta kogu pere! Seikluslaborint, laua ja meeskonnamängud, autodroom ja palju muid lõbusaid atraktsioone!
Omal käel võite külastada veel näiteks Suomenlinna kindlusesaart, Korkeasaari loomaaeda ja Mängukoobast!

HELSINGIS ON ALATI TERVEL PEREL VAHVA!

TURU JA NAANTALI MUUMIMAA

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Turu lähedal Naantalis asuv Muumimaa on kui muinasjutt, kus saab kohtuda ehtsa Muumitrolli, väikese Müü, Nuuskmõmmiku ja teiste Muumioru elanikega. Lisainfo http://www.muumimaailma.fi
Näidisperepakett 2 täiskasvanule ja 1 lapsele (6-15a.) al. 4520 krooni
Hinnas sisaldub edasi-tagasi autopakett perele ja sõiduautole, 1 öö majutus Turus Radisson Marina Plaza hotellis ning randmepaelad Muumimaailma. Vaata täpsemat paketiinfot siit.

TAMPERE JA SÄRKÄNNIEMI LÕBUSTUSPARK

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Helsingist 170 km kaugusel Tamperes asuvast Särkänniemi vabaajakeskusest leiab üle 30 atraktsiooniga lõbustuspargi, delfinaariumi, akvaariumi, planetaariumi, Sarah Hildeni kunstimuuseumi ning Soome kõrgeima, Näsinneula vaatetorni. Lisainfo http://www.sarkanniemi.fi
Näidisperepakett 2 täiskasvanule ja 1 lapsele (6-12a.) al. 5200 krooni
Hinnas sisalduvad edasi-tagasi laevapiletid perele ja sõiduautole, 1 öö majutus Tamperes Sokos Tammer või Sokos Villa hotellis ning ühe päeva suvevõtmed Särkänniemi lõbustusparki. Vaata täpsemat paketiinfot siit.

KOUVOLA JA TYKKIMÄKI LÕBUSTUSPARK

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tykkimäki lõbustuspark asub Helsingist 1,5 tunnise autosõidu kaugusel Kouvola lähistel. Lisaks lõbustuspargile on siin ka väike lasteloomaaed. Lisainfo http://www.tykkimaki.fi
Näidisperepakett 2 täiskasvanule ja 1 lapsele (6-15a.) al. 4850 krooni
Hinnas sisalduvad edasi-tagasi laevapiletid perele ja sõiduautole, 1 öö majutus Kouvolas hotellis Sokos Vaakuna ning ühe päeva randmepaelad Tykkimäki lõbustusparki. Vaata täpsemat paketiinfot siit.

HÄMEENLINNA JA PUUHAMAA SEIKLUSPARK

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Puuhamaa seikluspark asub Helsingist umbes 1,5 tunnise autosõidu kaugusel. Siin on valida üle 60 tegevuse vahel alates arvutimängudest ja veepargist ning lõpetades vormeli-, jalgratta- ja muude vahvate sõiduradadega. Lisainfo http://www.puuhamaa.fi
Näidisperepakett 2 täiskasvanule ja 1 lapsele (6-14a.) al. 4540 krooni
Hinnas sisalduvad edasi-tagasi laevapiletid perele ja sõiduautole, 1 öö majutus Hämeenlinnas ning ühe päeva piletid Puuhamaa seiklusparki. Vaata täpsemat paketiinfot siit.

POWERPARK

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

PowerPark on uus moto- ja lõbustuspark Kesk-Soomes, Alahärmäs, Vaasa lähedal (80 km), Helsingist 404 km kaugusel. PowerParki pärl on muinasjutuline lõbustuspark PowerLand. Siin leiab unustamatuid elamusi kogu perele! Lisaks asub seal maailmakuulus kardirada Mika Salo Circuit ja 11 000 m2 suurune sisekardirada Powerpalace. Lisainfo http://www.powerpark.fi
Näidisperepakett 2 täiskasvanule ja 1 lapsele (6-15a.) al. 4985 krooni
Hinnas sisalduvad edasi-tagasi laevapiletid perele ja sõiduautole, 1 öö majutus Seinäjokil või Vaasas ning ühe päeva randmepaelad PowerLand lõbustusparki. Vaata täpsemat paketiinfot siit.

SOOME ELAMUMESS VAASAS

Üha populaarsust koguv Soome elamumess toimub see aasta 11.07. - 10.08.2008 Vaasas, Suvilahti piirkonnas. Elamumess on avatud iga päev 10.00-18.00, v.a 31.07, ja erandina 07.08 kl 10.00-20.00. Täpsem info siit

Pileteid saab osta kõikide SuperSeaCat“i laevareiside juurde, ükskõik kas võtate reisi koostamisel aluseks meie autopaketi või hotellipaketid! Sissepääsupiletid täiskasvanutele 230 krooni ja lastele 150 krooni. Vaata täpsemat paketiinfot siit.

Majutust Vaasas:
Sokos Vaakuna al. 1170.- koht kaheses toas
Rantasipi Tropiclandia al. 1660.- koht kaheses toas

Majutust muudes linnades, mida oleks võimalik lihtsalt siduda reisiga Vaasa suunas - leiab Seinajokilt, pisut kaugemalt ka Porist, Tamperest ja Jyväskyläst.

Antud on vaid näidispaketid, mida saab vastavalt soovile kohandada või omavahel kombineerida. Samuti on võimalik osta ülaltoodud perekohtade pileteid kõikide laevareiside juurde. Küsi just Sulle ja Sinu perele sobivat paketti reisibüroodest üle Eesti või võta ühendust SuperSeaCat'iga!

TERE TULEMAST PARDALE!


SuperSeaCat
Narva mnt 7, Tallinn 10117
Telefon: 610 0000
E-mail: booking.tallinn@superseacat.com
http://www.superseacat.com/et/

Uudiste arhiiv