Suvepealinnas selgusid Suvemiss ja Suvemees 2008!

26.08.2008
Suvemehe tiitel sai kiiresti selgeks. “Eesti suvemeheks 2008” valiti ilmse ülekaaluga Erki Eensalu Tartust. Kuid suvemissi valimine nii libedalt ei läinud. Hääli kokku lugedes avastas žürii esimees Kirss, et nii Karina Leškina Tallinnast kui Pärnu tüdruk Regina Lindmaa kogusid täpselt ühepalju punkte. Kordushääletusel kaldus vaekauss häältega 7:6 Leškina kasuks.
Turismiweb.ee valis oma lemmiku, kellest saab portaali Ilmake.ee esimene Ilmatüdruk ja see õnnelik neiju on Pärnu Suvemiss Regina Lindmaa.
Top model’i ja top man’i tiitli võitsid vastavalt Sille-Liisi Eving Tallinnast ja Valentin Siritsa Valgast.
Pärnu Postimehe lugejatele meeldis tüdrukutest enim võistluse ainus brünett Elery Urres Rakverest. Pärnu Postimehe salli lubas sel talvel auga kanda ka tallinlane Taago Pikas.
Ülevabariigiline huvitavama suvemissi ja suvemehe otsingususteem toimib konkursi põhimõttel. Erinevates linnade klubides või suveüritustel valib zhürii võitjad, kes osalesid vabariiklikul finaalüritusel klubis Sunset.
Konkursi võitjatele avanes võimalus osaleda Eesti Miss Estonia 2009 ja Manhunt International Estonia 2008 aastafinaalides.
Superfinaalis esinesid kandidaadid Line Dance esitlusvoorus-, talendivoorus, sportliku rannavoorus-, kaupluse ”Sarrus” moevoorus ja pidulikus suvevoorus.
Eelvõistlused peeti Türil ”Grillfesti” raames,Tartus klubis ”Atlantis”,Pärnus klubis ”Sunset”,Tallinnas festvali ”Õllesummer ” raames,Rakveres ”Lokaal Rakvere”-s ja Valgas klubis YES.
Juba 15 augusti keskpäeval kogunesid finaalistid uhiuue SPA Estonia taastusravikeskuses, mille uhiuue SPA keskuses toimus fotosesioon. Siis tehti sporti, mängiti rannavõrkpalli Pärnu rannas ja proove, ning kl.18 toimus pressikonverents.Kl.21 toimus SPA Estonia pargimaja kohviku külalistele pidulik esitlusvoor. Finaali ametlik ilupartner oli Faberlic cosmetics, esteetilise ja lavaliise liikumise partner on A7 Stuudio www.aerodance7.com. Lepa Yahting Team teeb võitjatele jahisõidu, mis toimub 30.08 kl 17.00 Pärnu jahtklubis. Estman Models sõlmib parimatega koostöö lepingud. Turismiweeb.ee kikgib võitjatele 3000 kroonilise fotosessiooni. Ürituse külalisesineja on www.nordicdreamboys.com Koreograf ja lavastaja Jeanette Täht


Info ja pildigalleriid toimunud üritustest on aadressil: www.estman.net
(kliki pealkirjale: ILUDUSVÕISTLUSED Username: estonianmedia Password: estonianmedia)

Lugupidamisega,

SuveMM organisarsioon

55977317

www.estman.net
www.missestonia.ee

Uudiste arhiiv