Al Mare Bowlingu Firmaliiga 2008 sügis!

04.09.2008

Varsti on taas kätte jõudmas sügis, ning taas on meil Teile rõõme teatada, et juba 29.09.2008 on algamas uus ja kevadel uuenenud Al Mare Bowlingu Firmaliiga 2008 sügis!

Jaanipäev ja Õllesummer on seljataha jäetud ning kuna meid viimastel aastatel pole õnnistatud kauni suve ja lõõmava päikesega, siis sooviksime meie tuua teie argiellu natuke värvi ja seiklusi. Seda siis koos bowlingupalli ja kümne kurikaga!

2008 aasta kevadest on turniiril tehtud palju muudatusi võrreldes varajasemaga, seda just selleks, et võrdsustada taset ning tuua värskendusi turniirile.
Esimeseks asjaks, mis kevadhooajal tuli reeglitesse sisse, on see, et kõigil, kellel on mängude keskmine tulemus üle 190. punkti hakkab kehtima miinus händikäp (-15 punkti).
Teiseks suureks muudatuseks oli, et kõikide firmade kohta, kes on osalemas Firmaliigas, tulevad väikesed tutvustused, mis õhtujuhi poolt turniiri vältel esitamisele tulevad, ehk lühidalt tutvustame kõigile meie Firmaliigast osavõtjaid ja seda, millega firmad tegelevad.
Kolmandaks võiks välja tuua, et muutus meie meelelahutuse osa. Seda siis osavõtvate firmade tutvustuse, voorutoetajate ja auhindade näol.
Muudatusi on veelgi, kuid jätaks midagi ka teile üllatuseks!


AL-MARE BOWLING
Paldiski mnt 96, Tallinn 13522
Telefon: 656 2964
amb@amb.ee
http://www.amb.ee

Uudiste arhiiv