22.01. Bordeaux veiniõhtu Lucca Restoranis

16.01.2009
Tere tulemast Bordeaux veiniõhtule Lucca restorani!

Neljapäeval, 22. jaanuaril algusega kell 19.00

Toidu ja veini sobitamise kommentaare jagab veinispetsialist Mari Juhasoo, AS Prike

MENÜÜ

- Esimene käik

Küpsetatud sinimerekarbid ürdikoorikuga

Kir – prantsuse kuiv valge vein mustsõstralikööriga

- Teine käik

Pannil praetud haug rohelise ürdi kastmega

Valge vein: 2006 Graves, Thomas Barton Reserve

PEAROOG

Röstitud tallekints kartuli boulangerie ja rosmariini punase veini kastmega

Punane vein: 2005 Saint Emilion, Thomas Barton Reserve

Dessert

Ahjus küpsetatud õuna tart tatin vanilje jäätisega

Dessertvein: 2005 Sauternes Tradition, Barton & Guestier

Kohv, tee

Neljakäigulise õhtusöögi menüü hind koos veinidega 585.- per persoon.

Ürituse lõpus loosime tähelepanekumate kuulajate vahel kvaliteet veini pudelid AS Prike-ilt.

LOOSI PEAAUHIND: VOLVO XC60 KASUTAMISÕIGUS TERVEKS NÄDALAVAHETUSEKS!

Õhtu jooksul omandate üldteadmisi Bordeaux veinide eripärast ja ajaloost. Sommeljee tutvustab samuti veinide tootmise tehnoloogiat, räägib toidu ja veini sobitamise saladustest ning õpetab degusteerimist ja veini hindamist.


Informatsioon ja reserveerimine:
lucca@restoranlucca.ee • telefon 655 5923 • Keskpäevatee 1, Tabasalu • http://www.restoranlucca.ee

Uudiste arhiiv