22.01. Bordeaux veiniõhtu Lucca Restoranis
Tere tulemast Bordeaux veiniõhtule Lucca restorani!
Neljapäeval, 22. jaanuaril algusega kell 19.00
Toidu ja veini sobitamise kommentaare jagab veinispetsialist Mari Juhasoo, AS Prike
MENÜÜ
- Esimene käik
Küpsetatud sinimerekarbid ürdikoorikuga
Kir – prantsuse kuiv valge vein mustsõstralikööriga
- Teine käik
Pannil praetud haug rohelise ürdi kastmega
Valge vein: 2006 Graves, Thomas Barton Reserve
PEAROOG
Röstitud tallekints kartuli boulangerie ja rosmariini punase veini kastmega
Punane vein: 2005 Saint Emilion, Thomas Barton Reserve
Dessert
Ahjus küpsetatud õuna tart tatin vanilje jäätisega
Dessertvein: 2005 Sauternes Tradition, Barton & Guestier
Kohv, tee
Neljakäigulise õhtusöögi menüü hind koos veinidega 585.- per persoon.
Ürituse lõpus loosime tähelepanekumate kuulajate vahel kvaliteet veini pudelid AS Prike-ilt.
LOOSI PEAAUHIND: VOLVO XC60 KASUTAMISÕIGUS TERVEKS NÄDALAVAHETUSEKS!
Õhtu jooksul omandate üldteadmisi Bordeaux veinide eripärast ja ajaloost. Sommeljee tutvustab samuti veinide tootmise tehnoloogiat, räägib toidu ja veini sobitamise saladustest ning õpetab degusteerimist ja veini hindamist.
Informatsioon ja reserveerimine:
lucca@restoranlucca.ee • telefon 655 5923 • Keskpäevatee 1, Tabasalu • http://www.restoranlucca.ee
Neljapäeval, 22. jaanuaril algusega kell 19.00
Toidu ja veini sobitamise kommentaare jagab veinispetsialist Mari Juhasoo, AS Prike
MENÜÜ
- Esimene käik
Küpsetatud sinimerekarbid ürdikoorikuga
Kir – prantsuse kuiv valge vein mustsõstralikööriga
- Teine käik
Pannil praetud haug rohelise ürdi kastmega
Valge vein: 2006 Graves, Thomas Barton Reserve
PEAROOG
Röstitud tallekints kartuli boulangerie ja rosmariini punase veini kastmega
Punane vein: 2005 Saint Emilion, Thomas Barton Reserve
Dessert
Ahjus küpsetatud õuna tart tatin vanilje jäätisega
Dessertvein: 2005 Sauternes Tradition, Barton & Guestier
Kohv, tee
Neljakäigulise õhtusöögi menüü hind koos veinidega 585.- per persoon.
Ürituse lõpus loosime tähelepanekumate kuulajate vahel kvaliteet veini pudelid AS Prike-ilt.
LOOSI PEAAUHIND: VOLVO XC60 KASUTAMISÕIGUS TERVEKS NÄDALAVAHETUSEKS!
Õhtu jooksul omandate üldteadmisi Bordeaux veinide eripärast ja ajaloost. Sommeljee tutvustab samuti veinide tootmise tehnoloogiat, räägib toidu ja veini sobitamise saladustest ning õpetab degusteerimist ja veini hindamist.
Informatsioon ja reserveerimine:
lucca@restoranlucca.ee • telefon 655 5923 • Keskpäevatee 1, Tabasalu • http://www.restoranlucca.ee
Uudiste arhiiv
Aurupäevad24.07.2019
PS Troika kontsert Viitna Kõrtsis!30.04.2018
Ansambel Respekt Viitna Kõrtsis!28.02.2018
Kalju-lava suvekontserdid 201819.02.2018
Padise metsades avatud suusarajad19.02.2018
Jõuluvana rong10.11.2017
Kommentaarid
555uHZ6SZOw (20.04.2024)
555WA1Vz3Zj (20.04.2024)
555TcbvSWKy (20.04.2024)