Klaasehete töötuba Tiffany tehnikas Vanaõues

27.05.2009
Toredas koostöös Punase Torniga Pärnust, pakub Vanaõue Puhkekeskus Tiffany tehnikas klaasehte töötuba Teie üritustele.

Kaasahaarav töötuba on suurepärane vaheldus seminarile. Firma ja stiilipeod saavad läbi käelise tegevuse hoogu juurde. Töötuba on õpetlik ja jõukohane ka kõikidele lastele, inspireeriv naistele ja tehniliselt põnev meestele.

Töötoas saab igaüks meistrite juhendamisel oma kätega klaasist ehte valmis teha. Töölaual on suur valik eelnevalt kokkusulatatud klaasikilde, mille seast saab valida oma lemmiku. Seejärel karestatakse klaasi servasid teemantkäiaga, liimitakse servale vaskteip, mis omakorda kaetakse jootekolvi abil tinaga. Lõpuks kinnitatakse rõngas ja ripuspael. Valmis klaasehtet saab kohe kandma hakata!

Osalejate arv on alates 10 meisterdajast:

2 tundi sisustame 10 inimesele nii, et iga osaleja saab valmistada ühe keerukama ehte mitmest värvilisest klaasist või teha mitu lihtsamat kaelaehet. Juhendame kahekesi ning kõik vajalikud materjalid ja töövahendid on meie poolt.

Töötoa kestvus kuni 30 inimesele on 2 tundi, suurema grupi puhul 2-3 tundi. Mida väiksem grupp, seda rohkem on aega igalühel ehteid nokitseda.

Töötoa saame korraldada nii sise- kui ka välitingimustes.


Küsi pakkumist oma grupile:

Vanaõue Puhkekeskus
Telefon: +372 5212148
info@vanaoue.ee
http://www.vanaoue.ee

skoor

4.0

Viimane kommentaar:

"Lugupeetud Annika Tali! Kõikidest tagasiside kanalistest valisite just selle, kus Teile ei saa vastata, kuigi pakume tagasiside... (5.0)" Anna hinnang

Viljandimaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv