Clazz uudiskiri

10.06.2009
Ja veel üks ilus uudis – alates 15.06 oleme avatud juba kl 9:30.

Olgu kõik teie päevad ilusad ja alaku need kaunilt -mõnusa hommikueinega meie juures!

CLAZZ RESTORAN & CLUB
Koht, kus iga õhtu toob lavale uusi ja uusi esinejaid. Koht, kus lisaks õdusale atmosfäärile võid küllastuda maitsenaudingutest. Koht, kus teenindajad oleksid justkui ainult Sinu pärast kohal. Koht, mis Sind elama paneb ja hingab Sinuga ühes rütmis...
Koht, kus parim oled siiski SINA ise!

SALONGI ESMASPÄEVAD
Esmaspäeviti toimuvatel salongiõhtutel esinevad teie rõõmuks alati säravad ja värvikad esinejaid – hoidke silma peal meie üritustekaval.

BRAZILIAN NIGHT IN CLAZZ
See, et teisipäeviti läheb meie mõnusalt sopilises klubis kõvaks jämmimiseks, on muutunud juba mõnusaks traditsiooniks ja alati oodatud sündmuseks. Nii et igal teisipäeval leiab tõenäoliselt rahvarohkeim üritus Tallinna öös aset just siin.

11.06. BRIAN MELVIN TRIO
Taas suurepärane võimalus, mida ei tasu maha magada. Tulge kuulama rahvusvahelisse tippklassi kuuluvat Brian Melvinit, kes on musitseerunud isegi seesuguste legendidega nagu Jaco Pastoriuse ja Mike Sterniga. Geniaalse löökpillivirtuoosi kaaslasteks on seekord ohjeldamatu improviseerija Mart Soo kitarril ja Eesti jazzi tõeline raudvara Toivo Unt kontrabassil. Küllaga superhead kuulamismuusikat, mõtestatud intrumentaaljazzi ja nauditavaid töötlusi.
Algus kl 22.00

12.06. D’ORANGE FEAT SOFIA RUBINA
Üks muusikaliselt võluvamaid Eesti naisartiste Sofia Rubina on liitunud noorte Leedu muusikutega grupist D’Orange ja seda, mis nad korda saadavad, võib julgelt mõõta rahvusvaheliste mõõdupuudega. Nad on olnud edukad soojendades staare nagu Incognito, Candy Dulfer, Marcus Miller jt. Nii edukad, et neid on kutsutud osalema paljudele festivalidele ja jazziklubidesse (Kaunas Jazz, Rigas Ritmi, Jazzkaar, Krakows Jazz Nights, Muhu JuuJääb). Nende omaloomingulisest funk-jazzist ei tohiks jazzisõber ilma jääda – ja teadmatus pole vabandus.
Algus kl 22.30

Nädala kirsiks tordil...
13.06 INTERNATIONAL SUPERBAND

Kuuba, kariibi, ladina rütmid… kiired ja kirglikud, kuumad ja metsikud. Just seda me kirsiks teile pakume. International Superbandi nime taha on koondunud kirev seltskond superandekaid muusikuid Kuubalt, Brasiiliast, Jamaikalt, USAst ja Eestist. Võite olla kindel, et kui Tallinnas sel õhtul kuskil kuumad ja kirglikud ollakse, siis ollakse seda Clazzis!
Algus kl 22.30

SÕBRALE
Tahame teile pakkuda rohkem teravaid elamusi ja suuremaid tundeid, aga nii, et te ei peaks midagi kahetsema! Südasuvine Kannujook
värskete marjadega 0,5l - 60.- ja 1,0l vaid 100.- Ja ärge unustage, et
sõbrakaardiga on väike hind mitte ainult suurel joogil, vaid ka suurel ja kosutaval kõhutäiel. Kogu menüü sõbrakaardi omanikule -5%.
Tulge sõbrad, laud on juba kaetud!

Clazzi suvesoovitus – Parim söök + kosutav kokteil + super atmosfäär = Clazzi suveterrass! Teie jaoks on seal alati päike (isegi pilves ilmaga), suvi oma kõikide lühikeste hetkede ja valgete öödega ning kaunis vanalinnavaade. Tulge ja olge ka ise osake meie suve "must have" feelingust! Ja muud polegi õnneks vaja. Uskuge, see retsept on järeleproovitud ja tulemus 100% garanteeritud.

Nädala eripakkumine
Kui tahate midagi kerget ja mõnusat, aga samas ka maitsvat ja toitvat , siis teate kuhu tulla ja miks. Meie Caesari salat kanaga ja juustukook väärivad fännklubi. Nii et - tere tulemast klubisse!
Caesari salat kanaga. Hind 155.-
New York´i stiilis juustukook eestimaise rabarberiga. Hind 75.-
Südasuvine Kannujook värskete marjadega 0,5l - 60.- • 1,0l - 100.-

UUDISED
Elu on nüüd ilusam, sest kõigest, mis ellu rõõmu ja vaheldust aitab tuua, saate ülevaate meie uuenenud kodulehelt! Kuna ilu on lihtsuses, juhatab ka meie koduleht teid elurõõmudeni nüüd palju lihtsamalt. Eripakkumised, millest on raske keelduda, linna kuumimad esinejad, hõrk ja mitmekülgne toiduvalik, mida nautida parimas seltskonnas – kõike seda ja veel palju muudki


Clazz Restoran & Club
Vana turg 2, Tallinn
• 627 9022
• clazz@clazz.ee
• http://www.clazz.ee

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Ütlemata toredad ja sõbralikud teenindajad, soe ja hubane õhkkond, keelt allaviivad toidud, säravad isiksused, haaravad ja meeliülendavad... (5.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv