Clazz uudiskiri

17.06.2009
UUDISED

Alustage päeva kaunilt - mõnusa hommikueinega meie juures!
Mmm… kuidas Sulle meeldiks aromaatne kohvilõhn, mis tungib sõõrmeisse hetkel, mil surud hambad ahjusoojasse croissanti… ja hõrgud omletid ohtra värske salatiga… või hoopis toitvad praemunad peekoni ja kõrbeda röstsaiaga… või Sa kohe ei teagi, mida tahta, sest valikust ei puudu ka tervislik viljapuder!
Nüüd ka hommikusöögid Clazzis! Alates sellest nädalast kl 9:30.

Mõnusa lõunaeine ja õhtuse meelelahtuse pärast ei pea Sa samuti enam pead murdma – tule ja vaata järele meie uuenenud kodulehelt! http://www.clazz.ee/?op=body&id=12&gr=42

CLAZZ RESTORAN & CLUB

Koht, kus iga õhtu toob lavale uusi esinejaid... kus lisaks õdusale atmosfäärile võid küllastuda maitsenaudingutest… kus teenindajad oleksid kohal justkui üksnes Sinu pärast…
Koht, kus parim oled siiski SINA ise!

SALONGI ESMASPÄEVAD

Esmaspäevad ei ole „sinised“, nad on stiilselt säravad ja rõõmsalt kirevad. Vähemalt nii on see esmaspäeviti meie salongiõhtutel ja miks mitte ka Sinu elus. Hoia silm peal meie üritustel! Aga teadmiseks juba ette, et uue särava nädala juhatab meie salongis sisse Eesti tuntumaid pianiste Margus Kappel.

Vahele ei tasu jätta ka meie traditsioonilisi Brazilian Night üritusi teisipäeviti ja Jam Sessioneid kolmapäeviti – head traditsioonid ei vea kunagi alt!

18.06 MERIKE ACCOUSTIC TRIO

Laulja ja klahvpillimängija Merike Mõksi-Susi on löönud kaasa paljudes muusikalistes kollektiivides – kes meist ei teaks Lamenti või Funki Factorit?! Clazzis ilmub ta teie ette aga äärmiselt põneva akustilise trio kooseisus. Joosep Kõrvits pärineb geniaalsest Kõrvitsate sugupuust ja on mänginud tšellot (nagu noor jumal) nii Indigolastes kui ka ERSOs. Mitmekülgselt andekas kitarrist Priit Jääger on aga osalenud K-Funky, Ballooner ja Birgit Õigemeele saatebändi ridades. Mida neilt kolmelt oodata? Kindlasti popi, roki, funky ja swingi töötlusi, aga lisaks kindlasti ka vapustavat sünergiat.
Algus kl 22:00

19.06 JÜRMO EESPERE KVARTETT
FEAT. KADRI VOORAND


Kadri Voorand ja Eesti jazzilavade üks nõutumaid pianiste Jürmo Eespere on pikaajalise koostöö jooksul esinenud paljude huvitavate kavadega – seekord tulevad ettekandele palad sellistelt jazzimaailma legendidelt nagu Horace Silver, Herbie Hancock, Wayne Shorter, Chick Corea jne. Jürmo Eespere kvartetis astuvad üles Raul Sööt saksofonil, Marti Tärn bassil ja Liina Amon trummidel. Kuigi kvarteti liikmed on varem erinevates bändides koos mänginud, esinetakse selles koosseisus esimest korda. Igal juhul saab olema mõnus õhtupoolik hea muusikaga.
Algus kl 22:30

Nädala kirsiks tordil...
20.06 MARILIN KONGO & EDUARD AKULIN

Selle nädala kirsiks on Marilin Kongo ja taas üks hüper-super mees – Eesti tuntumaid jazztromboniste Eduard Akulin, keda peetakse ka Eesti üheks hiilgavamaks ja humoorikamaks improvisaatoriks. Mida kõike Akulin teinud ei ole – ta on mänginud nii jazzi, rocki kui ka klassikalist muusikat, kirjutanud muusikat teatritele, filmidele ja reklaamidele, osalenud hinnatud stuudiomuusikuna ligikaudu 50 heliplaadi salvestamisel nii kodu- kui ka välismaal, astunud üles DJna jne, jne.
Mida kõike ta seekord veel teha võib… Tule kindlasti kuulama!
Algus kl 22:30

SÕBRALE

Et suvega kaasas käia oleme toonud oma menüüsse ühe tõeliselt suvise ja värskendava joogi – Südasuvise Kannujoogi värskete marjadega. Hind: 0,5l - 60.- ja 1l vaid 100.-
Kui soovid suvel kohtuda vanade sõpradega ja – miks mitte! – leida juurde ka uusi sõpru, siis tõenäoliselt juhtub see Clazzis. Meil on kõik sõbrad või… saavad sõpradeks. Ja põhjust selleks on küllaga!

LOVE ROCKS! ARMASTUS ROKIB!

Armastuse sõnumid suurepärastele inimestele nagu Sina!
Oled oodatud Agnes Männiku positiivsete sõnumitega joonistuste näitus-müügile, mille korraldajaks on TULEJÕUD OÜ koostöös CLAZZ Restoran & Klubiga.
Soovi korral saad joonistusi tellida nii postkaartidena kui ka A4 formaadis piltidena. Kindlasti on Sul ka endal positiivseid sõnumeid, mida oma headele sõpradele edastada – miks mitte need tellimustööna joonistusteks vormistada?! Uuri lähemalt http://www.oledkohal.com/
Agnes Männik: "Olen pidevalt elus kaalunud, kas ma olen eriline või tavaline inimene. Nüüd saan aru, et ma olen eriliselt tavaline. Oskan teha erilisi asju ja tegusid tavalisel moel. Need joonistused on sellest üks osa .... Armastus rokib!“

Kogu menüü sõbrakaardi omanikule -5%.

CLAZZI SUVESOOVITUS

Parimad toidud + kosutavad kokteilid + lahedaim atmosfäär =
Clazzi suveterrass!
Sinu jaoks on meie suveterrassil alati päike (isegi pilves ilmaga), seal on suvi oma võluvate hetkede ja valgete öödega, seal on kaunis vanalinnavaade.
Tule ja ole ka ise osake meie suve "must have" feelingust! Ja muud polegi õnneks vaja.

Nädala eripakkumine

Kui soovid midagi kerget ja mõnusat, aga samas ka maitsvat ja toitvat, siis tead kuhu tulla ja miks. Meie Caesari salat kanaga, juustukook ja mahlakalt värskendav Kannujook väärivad fännklubi. Nii et – tere tulemast klubisse!
Caesari salat kanaga. Hind 135.-
New York´i stiilis juustukook eestimaise rabarberiga. Hind 60.-
Südasuvine Kannujook värskete marjadega. Hind 0,5l - 60.- / 1l – 100.-


Clazz Restoran & Club
Vana turg 2, Tallinn
• 627 9022
• clazz@clazz.ee
• http://www.clazz.ee

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Ütlemata toredad ja sõbralikud teenindajad, soe ja hubane õhkkond, keelt allaviivad toidud, säravad isiksused, haaravad ja meeliülendavad... (5.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv