Reisima.net korraldas tasuta suvepäevad klientidele

17.06.2009
Reisima.net kaubamärgi omanik Digistar Group OÜ korraldas 13. juunil Vaibla puhkekeskuses Võrtsjärve ääres tasuta suvepäevad oma klientidele. Ürituse raames tähistati ka firma teist sünnipäeva. Külalised said süüa ja juua, toimusid mitmed mängud ja võistlused ning tants kestis varavalgeni.

Ajal, kus paljud ettevõtted jätavad ära oma traditsioonilisi suvepäevi viimaks ellu rasketel aegadel vajalikku kokkuhoiupoliitikat, otsustas eelkõige odavreise ja lennupileteid pakkuv reisifirma Reisima.net minna teist teed ning üllatas oma kliente tasuta peoga. Üritus osutus väga populaarseks, registreerida soovis üle 700 huvilise. Suvepäevadele kutsuti neis 100 kiiremat, kes kõik ka vihmast ilma trotsides kenasti kohale jõudsid.

Külalised majutati Vaibla puhkekeskuse tubadesse ning kämpingutesse, pakuti grillvorste ning magustoiduks sünnipäevakringlit. Korraldati mitmeid lõbusaid võistlusi ja mänge, millest suurem osa rahvast ka innukalt osa võttis. Tantsuks mängis isa- ja poja ansambel Polero, kelle saatel kestis trall kella kaheni öösel, minnes hiljem sujuvalt üle diskoks.

Digistar Group OÜ juhatuse esimehe Tanel Soa sõnul läks üritus igati korda: "Oleme rõõmsad selle üle, et vaatamata päev läbi kallavale vihmale ei jätnud keegi peole tulemata. Kõigil oli väga lõbus ja kuulsime palju sooje tänusõnu. Kindlasti korraldame sarnase ürituse ka järgmisel aastal, võimaldades seekord aga osavõttu kõigile soovijatele."

Digistar Group OÜ kaubamärk Reisima.net on loodud 2008 a. alguses. Firma eesmärk on pakkuda eelkõige individuaalreisijale võimalust odavalt reisimiseks, kasutades reisipakettides palju odavlennufirmade liinilende ning pakkudes öömaja apartmenthotellides ja hostelites. Odavreiside kõrvalt osutatakse ka kõikvõimalikke teisi reisiteenuseid. Enamik reisidest ja piletitest müüakse interneti teel, kuigi hiljuti avati ka kontor Viljandis aadressil Jakobsoni 11.


Reisima.net
Koostas:
Linda Ilmjärv
linda@reisima.net
http://www.reisima.net/moodul.php?moodul=CMS&Komponent=NewsFront&f=viewNews&id=15

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Viljandi, Viljandimaa

Viljandi, Viljandimaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv