Heast maitsest heade mõteteni

12.08.2009
Ootame Sind hõrgule veiniõhtusöögile mõnusalt hubases CLAZZ Restoran & Club’is 13. augustil kl 19

Hõrgud road ja valitud veinid, mõnus seltskond ja stiilne muusika – mida ühelt suveõhtult veel tahta?!
Valitud veine tutvustab hr Rein Kasela. Maitsemeeli hellitava rikkaliku õhtusöögi valmistab Clazz Restoran & Club’i peakokk Eneli Reiljan. Õhtu jätkuks stiilset muusikat virtuoosselt Sergei Pedersen Triolt
Õhtusöögi hind ühele inimesele 588.-
Kohtade piiratud arvu tõttu palume Teil teatada oma osavõtust hiljemalt 11. augustiks.

12.08 EESTI-BRASIILIA JALGPALLIKOHTUMISE AFTER PARTY – SAMBA NIGHT SPECIAL CLAZZ’is!

Sel õhtul leiab siin aset midagi enneolematut ja kordumatut – Brasiilia ja Eesti muusikute ühisjämm aasta tähtsaima jalgpallikohtumise after party’l! Tule pärast tulist Eesti-Brasiilia jalgpallilahingut Clazzi Samba Night Special üritusele ja lae oma pinged maha või patareid uuesti täis (kuidas kellelegi!). Olgu jalgpall kui suurepärane tahes, oma kirglikkuselt samba sellele alla ei jää! Tule kohale, ela kaasa ja pane oma keha mängu. Meie juures võidavad kõik - kaotajaid pole!

CLAZZ RESTORAN & CLUB

Suvi – see on mõistagi peod ja mõnus äraolemine. Ära mõtle rahast ja masust, sest elu on elamiseks ja nautigem seda! Maailm on juba sellestki ilusam, kui kellelegi midagi head öelda või, veel parem, teha. Ja parim paik, kus iseendale head teha – ehk tunda rõõmu iseendast ja oma sõpradest – on teadagi Clazzis!
Võta sõbrad kaasa ja tule meie juurde, sest elu ON ilus!

12.08 EESTI-BRASIILIA JALGPALLIKOHTUMISE
AFTER PARTY – SAMBA NIGHT SPECIAL CLAZZ’is!

Jalgpall on väidetavalt parem kui nii mõnigi muu asi, aga kas jazz ja sambatants võiksid olla parem kui jalgpall? Mõned küll arvavad nii,
aga Sina? Igatahes tasub kohale tulla ja ise kogeda, mis hakkab toimuma 12. augustil Clazzis, kui leiab aset juba ette legendaarse Eesti-Brasiilia jalgpallikohtumise afterparty! Emotsioonid on kindlasti laes ja kired hõõgumas – ja pole tähtis, “kes lööb keda”, sest võidavad kõik! Varu endale ja oma sõpradele aegsasti pääsmed, sest sellised peod ei kordu! Me lubame seda.
Algus kell 22:00

13.08 SERGEI PEDERSEN TRIO

Tegu on trioga, mis väärib tähelepanu juba koosseisult! Klahvpillimängijat Sergei Pederseni mäletavad vanema põlvkonna muusikahuvilised näiteks kui Eesti jazzrocki kunagise lipulaeva Radari loomingulist liidrit! Nooruke Kaspar Kalluste on jazzikollektiivide kõrval tagunud trumme ka punki ja hard rocki viljelevates noortebändides, muuhulgas ka The Sun’is (ehk Tanel Padari bändis). Kontrabassist Peedu Kassi on aga nimetatud lausa komeediks Eesti jazzitaevas – ta on esinenud Jazzkaarel küll oma kvartetiga, küll teiste muusikute. Nii tuntud ja nimekad tegijad kõik, millest saab järeldada vaid üht – õhtu muusikaline pool saab olema tipptasemel.
Tule kohale ja võta sõbrad kaasa, et tasemel pillimeestele väärilisi kuulajaid ja kaasaelajaid rohkem oleks!
Algus kell 21:00

14.08. SUMMERGROOVE TRIO & ANNELIIS KITS

Aastal 2008 ansamblist Stereo Spectrum välja kasvanud kollektiiv, millele hiljem liitus Paradise Crew kitarrist Kristjan Kaasik. Pärast helirännakuid mööda akustilise pop-jazzi ja souli radu on Summergroove nüüdseks leidnud – või leiutanud – oma isikliku imetabase soundipintsli, millega maalida muusikataevast omanäoliselt gruuvikaks ja eklektiliseks, kuid samas härdaks ja ilu peegeldavaks. Bändi repertuaari kuuluvad palad nii Jamiroquai, Amos Lee, Stevie Wonderi ja The Beatles’i kui ka teiste tuntud jazz- ja bluesartistide sulest. Lisaks sulnitele töötlustele ja äratundmisrõõmule võlub bänd ka oma meela originaalloominguga.
Algus kell 22:30. Pilet 100.-

Ja nädala kirsiks tordil…
15.08 UKU SUVITSE & XPRESS QUARTET

Noor mitmekülgselt andekas laulja-pianist-helilooja Uku Suviste sai laiemale publikule tuntuks 2005. aastal saate «Kaks takti ette» finalistina, ta on osalenud erinevates projektides ning muusikalides (“Chicago”, “West Side Story”) ning üles astunud Jazzkaarel. Põnevaks vahelduseks ja paljudelegi ehk üllatuseks on tema esinemine xPress Quartet’iga, mille koosseisu kuuluvad tuntud muusikud Vladimir Võssotski (klahvpillid), Danel Aljo (saksofon), Kaarel Liiv (bass) ja Dmitri Nikolajevski (trummid). Bändi repertuaaris on nii jazzi ja funki hõngulisi originaallugusid kui ka seadeid tuntud pop-funk-soul lugudest.
Algus kell 22:30. Pilet 100.-

16.08 LATIN LOUNGE + TANTSUÕPETUS

Tantsimine saab alguse heast tujust ja lahedast seltskonnast – kõik muu tuleb iseenesest.
Sammud saad selgeks niikuinii!
Algus kell 20:00

17.08 SALONGI ESMASPÄEV – MARGUS KAPPEL

Esmaspäevad ei ole „sinised“, nad on stiilselt säravad ja rõõmsalt kirevad. Vähemalt nii on see esmaspäeviti meie salongiõhtutel ja miks mitte ka Sinu elus. Alusta uut nädalat meie stiilsel salongiõhtul – tule nautima salongimuusikat Margus Kappeli elegantses tõlgenduses.
Algus kell 21:00

SÕBRALE

Uued suviselt põnevad maitsed ja nagu ikka – sõpradele sõbrahinnaga.
Meie kokkade poolt hoole ja armastusega valmistatud kukeseene-peekoni quiche, suvine puuviljasalat ja juustuvalik viivad keele alla ja väärivad fännklubi. Nii et – tere tulemast klubisse!
Kukeseene-peekoni quiche värske salatiga - hind 95.-
Suvine puuviljasalat – hind 65.-
Juustuvalik 2-le – hind 175.-
(Blue stiltou, Famous Five, Cheddar, Brie, Camembert)
Juustuvalik ja Valckenberg Silvaner 2le – hind 255.-

Hõrgud hommikueined alates kella 09.30st
Päevapakkumised – „Clazzi lõuna“ kell 11.30-16.00

Kogu menüü sõbrakaardi omanikule -5%.


Clazz Restoran & Club
Vana turg 2, Tallinn
• 627 9022
• clazz@clazz.ee
• http://www.clazz.ee

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv