Workshop – Pildistamine Looduses ... saad head nõud profifotograafilt ja õpid tegema head loodusfotot!

12.08.2009
Loodame, et olete valmis puhkust veelgi sel nädalavahetusel pikendama – pildistamise ja rabamatkaga mitte kaugel Tallinnast! 15. augustil so. siis sellel laupäeval toimub pildistamise workshop. Osaleda võivad kõik, kes on huvitatud praktilisest 1-päevasest koolitusest ja oma fotograafia alaste kogemuste täiendamisest. Oodatud on ka need, kes ei ole eelnevalt meie fotokursusel osalenud. Tulla võib ka oma sõpruskonnaga – fotoaparaat on kindlasti vajalik.

Pildistame loopealsel, põlislaanes ja rabas. Mida pildistame? Lähivõte ja detaili pildistamine, portreed maastikul ja maastiku pilti. Vahepeal grillime vorste ja puhkame jalga. Juhendajaks on profifotograaf – Aivar Pihelgas.
Plaanis on lõpetad a kell 16.00, juhul kui keegi rabasse saabast ei kaota ja teelt ei eksi!

Riietuda palume vastavalt ilmale, keep kindlasti kaasa, jalanõud – kummikud ja potased. Ärge unustage kaasa võtta aparaati, varuakut, mälumahtu, kel on siis statiivi, ja kindlasti vett!!

Kursuse maksumus: ühe osaleja tasu on 500 kr + km (600 kr), soodustus -15% haridustöötajale, euro26, ISIC ja ITIC kaardi omanikule. Grupi suurus: 15-20 inimest.
Seega 15. augustil, laupäeval kell 10.00 kohtume Raplas „Hepa" bensiinijaamas ja sõidame Jalase maastikukaitsealale.

Lisainfo: tel 644 4044, Tiiu Paas, tiiu@opetajatemaja.ee

Vaata täpsemalt ja registreeri:
http://www.opetajatemaja.ee/index.php?mod=docs&doc=600&h=8f6f

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv