Tallinna Opetajate Maja uudiskiri

21.08.2009
September on kuu, kus meeldiv suverütm läheb taas üle tegusaks sügisajaks. Sügis on ka aeg, et vaadata enda sisse ja leida aega eelkõige iseenda jaoks. Millal Te viimati mõtlesite, et kujundaks oma kodu ümber, vaataks uue pilguga aias ringi, lihviks ununenud kunsti- või tantsuoskust, avastaks ilu-, arvuti- või filmimaailma, leiaks midagi kosutavat hingele või kutsuks kokku sõbrad ning teeks koos põnevaid kokteile ja palju muud huvitavat? Sügisel on selleks õige aeg. Leia endale meelepärane koolitus ja tee ka sõbrale või lähedastele meeldejääv kingitus.

AUGUSTIS:
Lillemaal õlivärvidega.

SEPTEMBERIS:
Fotokursus algajatele, Joogakursus algajatele, Sufi tants, 3D aiaplaanid arvutis, Klaasmosaiik vormil ja tasapinnal, Kodukujundaja algajatele, Talgikivist esemete valmistamine, Meigikooli Meistriklass, Aiakujundaja ABC algajatele, MovieMaker filmide loomine, Op. süsteem Windows installeerimin e ja arvuti seadistamine tavakasutajale, Klassikaline vitraaþ.

OKTOOBERIS:
Kodukujundaja edasijõudnutele, Veebilehe loomine, Aiakujundusstiilide joonistamine.

NOVEMBRIS:
Joogakursus II aste, Aiakujundaja ABC edasijõudnutele.

Vaata täpsemalt Õpetajate Majas toimuvate kursuste kohta ja registreeri kodulehel http://www.opetajatemaja.ee või helista 644 4044 VÕI KLIKI http://www.opetajatemaja.ee/index.php?mod=kursused&mid=137&&st=red&h=92d9 JA LOE KÕIGI SÜGISKURSUSTE KOHTA TÄPSEMALT!


TALLINNA ÕPETAJATE MAJA
Raekoja plats 14, Tallinn 10146
Telefon: 644 4044
info@opetajatemaja.ee
http://www.opetajatemaja.ee

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv