Eesti Vabaõhumuuseumisse pääseb ka muuseumipiletita

28.10.2009
Eesti Vabaõhumuuseumi Kolu kõrts ootab kõiki meie seniseid ja uusi sõpru muuseumisse lõunatama. Esmaspäevast reedeni kella 12-16ni pakume maitsvaid traditsioonilisi eesti toite iseäranis soodsate hindadega – vaid 60 krooni eest on võimalik saada päevaprae koos joogiga või päevasupi ja –magustoidu koos joogiga. Lõunatama tulles ei pea ostma juurde muuseumipiletit.

Muuseumi turundusdirektori Piret Järvani sõnul on tööpäevadel muuseumis lõunatamise takistuseks olnud seni muuseumipilet: „Meie ajalooline Kolu kõrts asub muuseumi peaväravast paarisaja meetri kaugusel ja seni on kõrtsi külastamisel olnud kohustus osta muuseumipilet. Käesoleva pakkumise eesmärgiks on kutsuda maitsvat eesti rooga sööma ka need, kel äripäeval napib aega muuseumiga tutvumiseks. Lõunapaus aga on tänasel pingelisel ajal ikka vajalik. Kolu kõrtsi maitsvad road ja loov õhustik on argumentideks, miks lõunatada Eesti Vabaõhumuuseumis. Asume vaid 10 min autosõidu kaugusel Tallinna kesklinnast, parkimine on tasuta, olemas on wifi. Võibolla on neidki külastajaid, kes väärtustavad seda, et lõunatades Kolu kõrtsis antkase väike omapoolne panus kultuuri toetuseks?“

Kolu kõrts on avatud iga päev: talvehooajal 10-17, suvehooajal 10-20. Nädala päevamenüüd on üleval muuseumi koduleheküljel http://www.evm.ee.

Ettetellimisel korraldame peoõhtuid asutustele ja eraisikutele nii päevastel kui õhtustel aegadel. Kõrtsituppa mahub 30, sakstekambrisse 20 ja talli alla 100-150 inimest. Peoõhtuid ilmestavad vastavalt tellija soovile rahvamuusikud ja erinevad rahvuslikud programmid.

Täpsem info: Piret Järvan, Eesti Vabaõhumuuseumi turundusdirektor,
tel 6549 121, 5151 506; e-post: piret@evm.ee. Kolu kõrtsi tel: 6549 119.


Eesti Vabaõhumuuseum
Vabaõhumuuseumi tee 12, Tallinn 13521
654 9101
info@evm.ee
http://www.evm.ee

skoor

1.0

Viimane kommentaar:

"555 (1.0)" Anna hinnang

Vabaõhumuuseumi tee 12, Tallinn, Harjumaa www.evm.ee näita numbrit

Vabaõhumuuseumi tee 12, Tallinn, Harjumaa www.evm.ee näita numbrit

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv