Estonian Air on Eesti Jalgpalli Liidu ametlik lennupartner

25.11.2009
Estonian Airi president ja juhatuse esimees Andrus Aljas ning Eesti Jalgpalli Liidu president Aivar Pohlak allkirjastasid lepingu, mille kohaselt saab Estonian Airist Eesti Jalgpalli Liidu ametlik lennupartner; sellega soovib Estonian Air toetada jalgpallimängu ning Eesti koondise arengut.

“Estonian Air on Eesti sporti ja sportlasi toetanud paljude aastate vältel, keskendudes eelkõige kergejõustikule ja suusatamisele, nüüd siis ka jalgpallile. Loodame anda oma panuse Eesti jalgpalli arengusse ning pakkuda kiireid ja mugavaid tellimuslende Eesti jalgpallikoondise mängupaikadesse,” ütles Andrus Aljas, Estonian Airi president ja juhatuse esimees.

“Koostöö Estonian Airiga on meile tähtis, sest nii saame mugavalt otse Tallinnast ja ühtse jalgpalliperena – koondis, ametnikud, fännid ja toetajad – reisida Eesti koondise välismängudele,” märkis Eesti Jalgpalli Liidu president Aivar Pohlak. “Meie jaoks on oluline, et saame jalgpallihuvilistele pakkuda võimalust reisida koos koondisega, kindlustada oma koondisele head tingimused ning teha koostööd tuntud Eesti ettevõttega,” jätkas Pohlak.

Eesti Jalgpalli Liit ja Estonian Air korraldavad koostöö raames tellimusreisi 30. detsembril 2009 Portugalis Algarves toimuvale Eesti-Angola sõpruskohtumisele, kuhu oodatakse ka Eesti koondise poolehoidjad. Portugali lennatakse 27. detsembril ning tagasi vahetult pärast kohtumist 30. detsembril. Huvi Portugali suunduva tellimuslennu vastu on väga suur.



Lisainformatsioon:
Ilona Eskelinen, PR direktor
AS Estonian Air Lennujaama tee 13, 11101 Tallinn
Tel: +372 640 1178
Faks: +372 640 1204
e-mail: pr@estonian-air.ee

Mihkel Uiboleht, avalike suhete juht
Eesti Jalgpalli Liit A. Le Coq Arena, Asula 4c, 11312 Tallinn
Telefon: +372 565 67999
e-mail: mihkel@jalgpall.ee

skoor

4.3

Viimane kommentaar:

"Minu jaoks alati esimene valik, kui on vaja kuskile lennata. Kodumaisega ikka parem reisida :) Pole kordagi pidanud kurtma lendude... (5.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv