Tervisetunni hooaeg stardib suusatamisega

08.01.2010
Rakvere spordikeskuse eestvedamisel ja paljude toetajate abiga tehakse pühapäeval, 10. jaanuaril Rakveres algust terviseliikumise sarja "Tund tervisele" neljanda hooajaga.

Kuuest etapist koosneva liikumissarja avaüritusel on kavas suusatamine. Osalejaid oodatakse kell 12 Palermo terviserajale liivaaukudesse, kus antakse start.

Plaanis on läbida üheskoos 5 km pikkune distants, kuid igaüks võib valida endale ka jõukohasema raja. Aega ei mõõdeta ja paremusjärjestust ei peeta, sest võidavad kõik, kes oma tervise nimel kaasa löövad.

Kes soovib oma suusavarustuse eelnevalt üle vaadata ja hooldusse viia, siis seda võimalust pakub tervisetunni üks kauaaegsetest toetajatest Hawaii Express. Suuski saab määrida lasta HE Rakvere kaupluses (Laada 14) ootetööna. Lisaks Hawaii Expressile pakub sama teenust Rakveres veel Rix Ratta kauplus (Parkali 7).

Palermo suusarajad on avatud suusasõpradele iga päev, valgustatud rajal saab suusatada kella 6.30st kuni kella 21ni. Infot radadel valitsevate olude kohta leiab lumeinfo portaalist aadressil http://sport.err.ee/lumeinfo.php?0&id=45.

Liikumissarja "Tund tervisele" osalejaid tunnustavad hoo­aja lõpus loosiauhindadega Vihula Manor Contry Club & Spa, Expert, Nordea Pank, Hawaii Express, Aqva Hotel & Spa, Rakvere teater, Vinni spordikompleks, Kuma Foto.

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Väga ilus linn on Rakvere! (5.0)" Anna hinnang

Rakvere, Lääne-Virumaa

Rakvere, Lääne-Virumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv