Lucca Restoranis 21.01. Bordeaux veiniõhtu

11.01.2010
LUCCA PÄEVA PAKKUMISED 11.-15.jaanuar

Kreeka salat kurgi, tomati, kitsejuustu ja kalamata oliividega 60
Pasta salaami ja grillitud aedviljadega oliivi pesto kastmes 60
Veisefilee vorm tomatikastme ja üleküpsetatud kartulipudruga 60
Lucca dessert Teie valikul alates 55

Nädala pakkumised kehtivad esmaspäevast reedeni 12:00 - 17:00.


21.01. BORDEAUX VEINIÕHTU MATTI TIMMERMANNIGA
Olete oodatud osalema Prantsusmaa tähtsaima piirkonna veiniõhtule! Bordeaux veine tutvustab teile veinispetsialist Matti Timmermann, Lucca kokad meisterdavad aga maitsvaid piirkonnale iseloomulike roogasid. Tublimate kuulajate vahel loosime üritusel maitstud väärt veine. Loosi peaauhind - Volvo sõiduki kasutamisõigus nädalavahetuseks!

MENÜÜ

Õrnalt praetud pardimaks karamellitud õunte ja rosinatega
Suitsutaud mereahvena salat kerge tsitruskastmega
Smooritud tallekoot talviste aedviljadega bordelais kastmes
Juustuvalik
Sidrunikook

Õhtusöögi juurde serveeritakse Matti poolt sobitatud Bordeaux väärt- ja Grand Cru klassifikatsiooni veine. Menüü hind koos veinidega 595,- inimese kohta.
Üritus algab kell 19:00, vajalik on eelbroneerimine!

JÕULUMENÜÜD
MENÜÜ I

Borš hapukoore ja kapsapirukaga
Röstitud kana rosmariini kartulite ja itaaliapärase jahimehe kastmega
Kreem brülee
Menüü hind inimese kohta 295.-

MENÜÜ II
Pardilihasalat prantsuse sinepikastmega
Kergelt kuumsuitsutatud lõhefilee röstitud kartulite ja valge veini kastmega
Toorjuustu kook õuna ja pohla kompotiga
Menüü hind inimese kohta 335.-

MENÜÜ III
Marineeritud heeringa ja peedi salat punase sibula ja hapukoorega
Tallekintsu praad mustade ploomide, kartulikoogi ja rosmariini kastmega
Soe õunakook vanilje kastmega
Menüü hind inimese kohta 350.-

MENÜÜ IV
Praetud verivorstid marineeritud kõrvitsa ja pohlamoosiga
Eestipärane seapraad smooritud kapsa ja röstitud õuntega
Sidrunikook
Menüü hind inimese kohta 350,-

MENÜÜ V
Luccas marineeritud graavi lõhe serveeritud tsitruse salatiga
Röstitud pardikoib smooritud punase kapsa ja jõulu vürtside kastmega
Piparkoogi Tiramisu
Menüü hind inimese kohta 375,-

MENÜÜ VI
Praetud kanamaks portveini kastmes
Smooritud jänes talviste aedviljadega trühvlikastmes
Šokolaadi ja ingveri kook vanilje jäätisega
Menüü hind inimese kohta 395,-


NB: Menüüd serveerime ettetellimisel alates kümnest peolisest 01.12.2009 kuni 31.01.2010.

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv