Meriton Old Town Garden hotelli pidulik avamine 14. jaanuaril 2010

14.01.2010
Meriton Old Town Garden hotelli (Pikk 29/ Lai 24) ja aadressil Pikk 33 asuva bistroo Mary ning Meriton Worldi valmimine on viimane etapp hr. A. Kofkini Tallinnas asuvate firmade 2009 aastal planeeritud 1 miljardi suurusest investeeringust, mille käigus loodi 280 töökohta. Lisaks jõulukuul avatud Meriton Old Town Garden hotellile avas aprilli lõpus uksed Meriton Conference ja Spa hotell, maikuus kiirtoidukett , juunikuus avati Metro Plazas kohvik Mademoiselle ja bistroo Mary ning toiduainetetööstus Koplis.

Meriton Old Town Garden hotell lisab Meriton Hotels hotelligrupi teenustevalikusse mitmeid toitlustuskohti vanalinnas. Tegevdirektor hr. Burõhhi sõnul on uus Pikal tänaval asuv Meritoni kompleks uus lähenemine ka firmas, pakkudes kindlasti huvi nii kohalikele elanikele kui ka turistidele. Unikaalsed hotellitoad, kohvikus Mademoiselle nauditav tass lattet koos imemaitsvate saiakestega või traditsioonilised Hispaania road autentses atmosfääris ootavad külastajaid uues hotellikompleksis. Hotelli soodne hind ja toidu kõrge kvaliteet peaksid rahuldama ka kõige nõudlikuma kliendi.

Meriton Old Town Garden hotell on avatud külastajatele juba alates 23.detsembrist 2009.

Hotelli operaatoriks on Meriton Hotels Group OÜ. Samasse hotelligruppi kuuluvad veel Tallinnas asuvad Meriton Grand Conference & Spa Hotel (Paldiski mnt. 4), Meriton Old Town Hotel (Lai 49) ja Villa Mary Viimsis.

Kompleksi ehitajaks oli Celander Ehitus OÜ.

Arhitektuursed tööd tegi AS Arhitektuuribüroo Kalle Rõõmus. Sisekujundus on disainibüroost AS Vaikla Disain.

50 –toalise hotelli pea kõik toad on erineva suuruse ja kujundusega, milles on leitud suurepärane tasakaal ajaloolise autentsuse ja kaasaegse mugavuse vahel. Hotelli pääseb nii Pikalt kui Laialt tänavalt, sisehoovis on peidus väike aed.

Hotellis asub juba tuntud headuses kohvik Mademoiselle, pakkudes suurepärast valikut Meritoni kondiitrite valmistatud prantsuse stiilis pagari- ja kondiitritooteid. Hotellis asuvad ka delikatesside kauplus ja Tapas baar- restoran, kus on lai valik hispaania köögi hõrgutisi.

Hotell asub vanalinnas aadressil Pikk 29/ Lai 24, lisainfo on üleval ettevõtte koduleheküljel www.meritonhotels.com.

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv