Clazz Restoran & Club uudised 19.-25. jaanuar

20.01.2010
Kolmekäiguline Valentinipäeva õhtusöök Clazzis

Valentinipäeval mängivad Clazzi meisterkokad Cupidot ja pakuvad Teile kolmekäigulist õhtusööki hubases küünlavalguses võrratu muusika saatel.
Teie romantiline õhtusöök algab klassikalise Itaalia Antipastoga, pärast seda võite pearoaks valida kas Looma välisfilee portveinikastmes või Suitsutatud-grillitud lõhefilee metsaseenekastmes. Vääriliseks lõppakordiks Teie romantilisele õhtusöögile on Vaniljejäätise korvike Bailey’se-šokolaadikastmega.

Hind 390.-

Õhtusöögi kohta uuri lisa tel +372 627 9022


Midagi eriti head
Kui head sõbrad saavad kokku hubases atmosfääris, on juust ja vein mõnusa jutu kõrvale lausa asendamatud.
Kui valid nautimiseks suurepärase valge veini Soave Classico (75cl) või punase veini Valpolicella Ripasso Campolieti (75cl) pakub Clazz maja poolt Sulle ahjus küpsetatud Camembert-juustu rosmariini ja viinamarja-õuna chutney´ga väärtuses 165.-


19.01 Brazilian night
Ehe ja särtsakas Brasiilia muusika sulatab kõigi südamed ja pühib ära kaamosest tingitud kurvameelsuse.
Algus kell 21:00


20. 01 Jam Session – Aleksandra Anstal trio
Kel kogemusi, see teab – improvisatsioonilises muusikas sünnib alati midagi uut ja enneolematut. Seepärast ei tasu jazzisõpradel vahele jätta mitte ühtki meie kolmapäevast Jam Sessioni. Seekordne sessioon toimub naislöökpillimängija Aleksandra Anstali juhtimisel ja nagu alati võite olla kindlad – säravad improvisaatorid ei ammenda end iial!
Algus kell 21:00


21.01 Brian Melvin trio
Oled jazzisõber või muidu lahe pidutseja – see on Sinu võimalus! Tule kuulama rahvusvahelisse tippklassi kuuluvat Brian Melvinit, kes on musitseerinud isegi seesuguste legendidega nagu Jaco Pastorius ja Mike Stern. Geniaalse löökpillivirtuoosi kaaslasteks on ohjeldamatu improviseerija Mart Soo kitarril ja Eesti jazzi tõeline raudvara Toivo Unt kontrabassil. Küllaga superhead kuulamismuusikat, mõtestatud intrumentaaljazzi ja nauditavaid töötlusi.
Algus kell 22:00


Ja nädala kirsiks tordil…
22.01 Ka-Funky

Ka-Funky on noortest muusikaliselt haritud meestest koosnev rõõmsameelne kollektiiv, mille stiiliks on lihtsalt FUNKY – s. t. segu soulist, groovist, hip-hopist, diskost jne, mida vürtsitab paras annus jazzilikku improvisatsiooni. Paneb lustiliselt põlvedki nõksuma!!!
Algus kell 23:00


23.01 Kaire Vilgats & band
Mida muud, kui suurepärast stiili, virtuoosset pillikäsitsust, kaasakiskuvat energiat ja positiivsust ongi oodata bändilt, milles mängivad ainult Eesti parimad muusikud. Kas lihtsalt kuula või tantsi – väärt elamus on see nii või teisiti. Kui lisada siia veel äärmiselt jõuline ja mitmekülgselt andekas lauljatar Kaire Vilgats, on tulemus ABSOLUUTSELT täiuslik!
Algus kell 23:00


24.01 Salsa night + tantsuõpetus
Tantsimine saab alguse heast tujust ja lahedast seltskonnast –
kõik muu tuleb iseenesest. Sammud saad selgeks niikuinii!
DJ – kell 20
Tantsuõpetus – kell 21:00


25.01 Salongiesmaspäev – Tiit Lauk
Esmaspäevad ei ole „sinised“, nad on stiilselt säravad ja rõõmsalt kirevad. Vähemalt nii on see esmaspäeviti meie salongiõhtutel ja miks mitte ka Sinu elus. Alusta uut nädalat meie stiilsel salongiõhtul – tule nautima salongimuusikat pianist Tiit Lauki elegantses esituses.
Algus kell 21:00


Clazz Restoran & Club
Vana turg 2, Tallinn
• 627 9022
• clazz@clazz.ee
• htt://www.clazz.ee

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Ütlemata toredad ja sõbralikud teenindajad, soe ja hubane õhkkond, keelt allaviivad toidud, säravad isiksused, haaravad ja meeliülendavad... (5.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv