Clazz Restoran & Club uudised 26.jaan.-01.veebr.

28.01.2010
Kolmekäiguline Valentinipäeva õhtusöök Clazzis

Valentinipäeval mängivad Clazzi meisterkokad Cupidot ja pakuvad Teile kolmekäigulist õhtusööki hubases küünlavalguses võrratu muusika saatel.
Teie romantiline õhtusöök algab klassikalise Itaalia Antipastoga, pärast seda võite pearoaks valida kas Looma välisfilee portveinikastmes või Suitsutatud-grillitud lõhefilee metsaseenekastmes. Vääriliseks lõppakordiks Teie romantilisele õhtusöögile on Vaniljejäätise korvike Bailey’se-šokolaadikastmega.

Hind 390.-

Õhtusöögi kohta uuri lisa tel +372 627 9022


Midagi eriti head
Kui head sõbrad saavad kokku hubases atmosfääris, on juust ja vein mõnusa jutu kõrvale lausa asendamatud.
Kui valid nautimiseks suurepärase valge veini Soave Classico (75cl) või punase veini Valpolicella Ripasso Campolieti (75cl) pakub Clazz maja poolt Sulle ahjus küpsetatud Camembert-juustu rosmariini ja viinamarja-õuna chutney´ga väärtuses 165.-


26.01 Brazilian night
Denise Fontoura on samba-, salsa-, hip-hopi ja jazzlauljatar Porto Algerest – Brasiiliast. Rio de Janeiros alustas Denise esinemisi erinevate bändidega nagu Super Groove, Songoro Cosongo ja Zero Dois. 2008. a tuli Denise Eestisse ja teeb siin koostööd erinevast rahvusest muusikutega. Just suuresti tänu temale on Brazilian night Clazzis kõige kuumemaks ürituseks Tallinna teisipäevases ööelus.
Kell 21

27. 01 Jam Session – Ndioba & friends
Senegalist pärit bassimängija ja multiinstrumentalist Ndioba Gueye on muusikamaailmas tuntud ka meloodilise ning kauni lauluhääle poolest. Ta on muusikat õppinud Pariisis ja elab praegu Soomes. Ndioba on hea näide uue põlvkonna Aafrika artistidest, kes ehitavad sildu erinevate stiilide ning kultuuride vahele. Ndioba on musitseerinud erinevast rahvusest muusikutega, kohandades enda muusikalist stiili bluusi ja funkiga. Hetkel on Ndioba keskendunud originaalsele omaloomingule, tema muusikastiil on segu hiphopist, salsast ja funkist.
Kell 21


28.01 Anneliis Kits trio
Liikunud mööda akustilise pop-jazzi ja souli radu, on lauljatar Anneliis Kits koos kaaslastega leidnud nüüdseks oma imetabase soundipintsli, millega maalida muusikataevast meelalt hingeliseks ja ilu peegeldavaks, kuid samas omanäoliselt gruuvikaks ja eklektiliseks. Lisaks omaloomingule on kollektiivi repertuaaris palad Jamiroquai, Amos Lee, Stevie Wonderi, The Beatles’ite ja paljude teiste väga tuntud jazz- ja bluesartistide sulest. Teile esinevad mainekatel konkurssidel osalenud noor lauljatar Anneliis Kits (vokaal), Merje Kägu (kitarr), Kristjan Kaasik (kitarr) ja Andrus Avarand (lööpillid).
Kell 22


Ja nädala kirsiks tordil…
29.01 Ewert Sundja + 4

Seekordseks kirsiks on Eesti noorema põlvkonna üks karismaatilisemaid meeslauljaid Ewert Sundja, kes sai laiemalt tuntuks pärast lauluvõistluse “Kaks takti ette” võitmist 2003. aastal. Tunnistuseks tema mitmekülgsest andekusest on see, et vaatamata suhteliselt noorele eale on Ewert jõudnud osaleda mitmete ansamblite koosseisus nii laulja kui ka klahvpillimängijana. Ewert on esitanud lugusid jazz-popist indie-folgini, seekord on kavas külluslikult head souli ja funki (tribute to Al Green, Marvin Gaye etc).
Kell 23


30.01 In General
Teile esineb noor särav lauljatar Mariliin Kongo, kes on Clazzis varem korduvalt esinenud koos Eesti ühe tuntuima jazztrombonisti Eduard Akuliniga. Seekord on tema saatebändiks In General koosseisus Rene Puura (klahv), Otto Karl Vendt (trompet), Indrek Varend (saksofon), Karl Kanter (kitarr), Siim Usin (bass), Peep Kallas (löökriistad).
Kell 23

31.01 Salsa night + tantsuõpetus
Tantsimine saab alguse heast tujust ja lahedast seltskonnast – kõik muu tuleb iseenesest. Sammud saad selgeks niikuinii!
Kell 19

01.01 Salongiesmaspäev – Sergei Pedersen
Tähelepanuväärselt andekas ja mitmekülgne pianist Sergei Pedersen on teada-tuntud jazzi ja rocki ühendaja. Clazzi salongiesmaspäeval on Sul võimalus nautida tema elegantses esituses stiilset salongimuusikat.
Kell 21


Clazz Restoran & Club
Vana turg 2, Tallinn
• 627 9022
• clazz@clazz.ee
• htt://www.clazz.ee

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Ütlemata toredad ja sõbralikud teenindajad, soe ja hubane õhkkond, keelt allaviivad toidud, säravad isiksused, haaravad ja meeliülendavad... (5.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv