Estonian Air jätkab Peterburi-lende senises mahus

02.02.2010
Rahvusliku lennufirma Estonian Air kinnitusel on eelmisel aasta suvel avatud Tallinna-Peterburi lennuliin end õigustanud ning lennufirma jätkab sel talvel reisijatevedu nelja lennuga nädalas.

Estonian Air lendab Tallinna-Peterburi liinil kogu talvise lennuperioodi vältel neli korda nädalas esmaspäeviti, kolmapäeviti, reedeti ja pühapäeviti. Lennud toimuvad koostöös lennufirmaga Rossiya-Russian Airlines koodijagamise alusel.

“Tallinna-Peterburi lennuliini käivitamise ning otselennuvõimaluse tutvustamise nimel on väga palju tööd tehtud nii Eestis kui ka Venemaal. Otselennuliin on end igati õigustanud ja reisijate poolt hästi vastu võetud,” lausus Rauno Parras, Estonian Airi kommertsala asepresident. „Tänu heale koostööle lennufirmaga Rossiya-Russian Airlines kasutavad reisijad Peterburi lennujaama üha enam ka vahemaandumiseks, et lennata meie partnerfirma lendudega edasi kaugematesse Venemaa linnadesse,” jätkas Parras.

Lende teostab Estonian Airi tütarfirma Estonian Air Regional 33kohalise lennukiga SAAB 340. Lennuaeg on 1 tund ja 10 minutit.

Ühe suuna hind Peterburi on alates 1519 kr, ostes pileti Estonian Airi kodulehelt. Hind sisaldab kõiki makse, kohtade arv on piiratud.

Lisainfo ja piletid aadressilt www.estonian-air.ee, Estonian Airi klienditeenindusest telefonil 6 401 160 ja reisibüroodest.

skoor

4.3

Viimane kommentaar:

"Minu jaoks alati esimene valik, kui on vaja kuskile lennata. Kodumaisega ikka parem reisida :) Pole kordagi pidanud kurtma lendude... (5.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv