Clazz Restoran & Club uudised 02.-08.veebr.

02.02.2010
Restoran & Club Clazz kostitab veebruari esimesel nädalal meid järgnevaga:

02.02 Brazilian night
Denise Fontoura on samba-, salsa-, hip-hopi ja jazzlauljatar Porto Algerest – Brasiiliast. Rio de Janeiros alustas Denise esinemisi erinevate bändidega nagu Super Groove, Songoro Cosongo ja Zero Dois. 2008. a tuli Denise Eestisse ja teeb siin koostööd erinevast rahvusest muusikutega. Just suuresti tänu temale on Brazilian night Clazzis kõige kuumemaks ürituseks Tallinna teisipäevases ööelus. Lisaks on meil Teile varuks ka suurepärane muusikaline maiuspala - kahel õhtul järjest (02.ja 03.02) astuvad üles üllatuskülalised Rio de Janeirost! Tulge kindlasti kuulama!
Kell 21

03.02 Jam Session – Dmitri Gornakov trio
Kel kogemusi, see teab – improvisatsioonilises muusikas sünnib alati midagi uut ja enneolematut. Seepärast ei tasu jazzisõpradel vahele jätta mitte ühtki meie kolmapäevast Jam Sessioni. Meie seekordne sessioon toimub Dmitri Gornakovi juhtimisel ja nagu alati võite olla kindlad – säravad improvisaatorid ei ammenda end iial! Jam Sessioniga liituvad üllatusmuusikud Rio de Janeirost! Tulge kindlasti jämmima!
Kell 21


04.02 Kadri Voorand & Jürmo Eespere 4tet
Noor jazzilaulja ja helilooja Kadri Voorand on saanud auhindu nii Eestis kui võõrsil. Jazzilaulu asus Kadri õppima Eesti Muusika- ja Teatriakadeemias ja jätkas muusikaõpinguid Stockholmi Kuninglikus Muusikaakadeemias. Voorandi muusika varieerub žanriliselt kaasaegsest jazzist kuni pop/latin-jazzini välja. Jürmo Eespere on aga Eesti jazzilavade üks hõivatumaid pianiste, kelle lemmikuteks on nii hea funk-muusika à la Herbie Hancock, Keith Jarretti helimaastikud kui ka ehtne Brasiilia bossanoova.
Kell 22


05.02 Bang Bang
Muusikaline kollektiiv Bang Bang sündis ühisvaimust ja soovist tuua huvilisteni uuemast jazzist inspireeritud muusikat. Esitusele tulevad Beady Belle´i, Roisin Murphy ja teiste palad. Ansambli vokalist
Anna Põldvee on lõpetanud G. Otsa nimelise Tallinna Muusikakooli Mare Väljataga õpilasena, esinenud mitmetel festivalidel ning teinud koostööd paljude noorte andekate muusikutega. Lisaks Annale astuvad üles Tarvi Kull (klahvpillid), Kaspar Kalluste (trummid), Erki Pärnoja (kitarr) ja Kaarel Liiv (bass).
Kell 23


Ja nädala kirsiks tordil…
06.02 Dramamama

Tallinna roki- ja bluusibänd Dramamama tegutseb alates 2008. aasta suvest. Koosseisu kuuluvad varem ansamblis Brides in Bloom laulnud Mikk Tammepõld ja noor andekas kitarrist Laur Joamets, samuti basskitarrist Viljar Norman ja trummar Kristjan Kallas. Lisaks aktiivsetele esinemistele on bänd andnud välja neli singlit ja tänaseks on ilmunud ka omanimeline debüütalbum. Dramamama loole «Dance» tehtud muusikavideo jõudis ZEN MTV BALTI TOP 20 edetabelisse.
Kell 23

07.02 Salsa night + tantsuõpetus
Tantsimine saab alguse heast tujust ja lahedast seltskonnast – kõik muu tuleb iseenesest. Sammud saad selgeks niikuinii!
Kell 19


08.02 Salongiesmaspäev – Aldo Meristo
Esmaspäevad ei ole „sinised“, nad on stiilselt säravad ja rõõmsalt kirevad. Vähemalt nii on see esmaspäeviti meie salongiõhtutel ja miks mitte ka Sinu elus. Alusta uut nädalat meie stiilsel salongiõhtul – tule nautima salongimuusikat pianist Aldo Meristo elegantses esituses.
Kell 21



Clazz Restoran & Club
Vana turg 2, Tallinn
tel: 627 9022
clazz@clazz.ee
Http://www.clazz.ee


skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Ütlemata toredad ja sõbralikud teenindajad, soe ja hubane õhkkond, keelt allaviivad toidud, säravad isiksused, haaravad ja meeliülendavad... (5.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv